TOP
Actualitat

Ja és aquí el primer album de Mind of Storm!

El grup eivissenc de rock Mind of Storm ha fet realitat el primer àlbum de la seua carrera i ja pot gaudir-se a les principals plataformes de música per streaming. El disc es diu Beyond the Known, conté vuit cançons i s’ha gravat a l’illa. En breu tindrà format físic i la banda té previst presentar-lo per duplicat: el 19 d’abril en el Teatro Ibiza i el 9 de maig a Can Jordi Blues Station.

Cal recordar que Mind of Storm va néixer el 2021 i el composen Eduardo da Costa (veu), Iván Frydlewsky (guitarra), Ramón Macías (baix) i Roberto Noguera (bateria). Tots ells són músics experimentats que abans han actuat amb diferents formacions. El seu estil és variat i oscil·la entre el rock clàssic i el rock alternatiu, esquitxat amb acords que permeten rememorar el grunge dels 90. Entre les seues majors influències figuren Pearl Jam, Alice in Chains, Soundgarden…

L’àlbum l’han gravat tots els membres de la formació, mà a mà, a l’estudi Can Rob, propietat del bateria i tècnic de so del grup. De la mescla i masterització s’ha ocupat a Itàlia el productor Stefano Ferracin, que ja va col·laborar amb Mind of Storm en l’edició del single que va servir com a avançament, ‘This Time’, i que varen llançar el 22 de desembre de 2023.

Beyond the Known està disponible a Spotify, Apple Music, Amazon Music, YouTube o Deezer,, entre altres plataformes, des del 9 de març. Els components de la banda expliquen que el resultat final ha il·luminat “un disc dinàmic i atrevit, impossible d’encasellar en un únic estil degut a totes les influències que portam latents. Buscam cridar l’atenció amb una col·lecció de lletres carregades d’emoció, amb un contingut de protesta i enfocades a temes actuals o estats d’ànim, amb unes melodies cuidades”.

Beyond the Known significa “més enllà de lo conegut” i és la nostra manera d’ensenyar el que som, sense deixar de costat el que ens envolta. Tothom busca la manera de comunicar. Només falta la paciència per a començar a escoltar-ho, i en això estam naltros, buscant la melodia que convidi a pensar”, diuen.