TOP
Actualitat

Hostal Pascual publica ‘Destellos’, el single anticipat del seu nou EP ‘Segunda vuelta’

El grup eivissenc de pop rock Hostal Pascual acaba de llançar a les principals plataformes de música per streaming el single ‘Destellos’, primer avanç del que serà el seu nou EP Segunda vuelta. Aquest treball sortirà al mercat al llarg de 2024 i inclourà quatre temes que actualment es troben en procés de masterització.

A diferència del primer àlbum de la formació, Smile & Go (2019), que incloïa gairebé totes les cançons en anglès, aquí Hostal Pascual es comunica exclusivament en castellà, encara que navegant entre aquests ritmes vius, dinàmics i festius, tan característics de la banda des dels seus inicis, que connecten amb el públic a través d’un llenguatge i una actitud sempre positius, que es nodreix de l’esperit lliure d’Eivissa.

La banda es va formar el 2018, després que Pascual Fernández, el seu cantant, guitarrista i teclista, tornés a l’illa després de passar uns anys a Barcelona, on va desenvolupar altres projectes musicals. En tornar, va reprendre la música al costat dels seus amics del col·legi de Jesús, Rogelio Martín (guitarra) i Manu Fernández (baix), als quals s’uneix José Riera (bateria), de Puig d’a Valls.

L’àlbum Segunda vuelta s’ha gravat en el transcurs de diverses sessions a l’illa, sota la producció del prestigiós enginyer català Oliver Barriga, que s’ha desplaçat des de Barcelona per al procés i que ja es va ocupar del primer treball de la formació, Smile & Go, amb un resultat impecable. Barriga ha treballat a l’estudi de Micky Forteza, on han gravat artistes com Jarabe de Palo o Joaquín Garli, i és bon amic dels membres de la banda.

La lletra de ‘Destellos’ és obra de Pascual Fernández i Manu Fernández, mentre que la música l’ha compost Rogelio Martín. Després d’aquest llançament, el quartet anirà publicant nous singles per a finalment llançar el EP complet. Hostal Pascual és un dels grups més emblemàtics de l’illa, dins del gènere indie associat també al pop rock.
La il·lustració de ‘Destellos’ és obra de Ramón Martín Marí.