TOP
Actualitat

‘Heredera del mito’, així sona el nou single de la banda Sur Rock

Des de fa unes setmanes ja pot escoltar-se a les principals plataformes de streaming musical el nou single del grup local Sur Rock, titulat ‘Heredera del mito’. Aquesta cançó, composta per Max Rattoni (baixista de la banda) i produïda per Patrick Petruchelli, destaca pel seu ritme reggae i els seus riffs de guitarra, i constitueix el segon single que llança la formació, després de ‘Vuela mi mente’, publicat fa dos mesos.

La banda de rock and roll Sur Rock va néixer el 2021 gairebé a es Freus, els corrents marins que xoquen entre Eivissa i Formentera, ja que la meitat dels seus integrants viuen a una illa i la resta a l’altra. Gairebé tots ells són argentins i el seu estil recorda als grups potents de rock d’aquell país, però també a bandes internacionals. Els seus músics són Dani Alcoba (guitarra i veu), Isaac Robles (guitarra), Max Rattoni (baix i cors) i Fabián Mayans (bateria), i tots ells actuen a més amb altres grups pitiusos.

El seu repertori està compost per temes propis en espanyol, encara que també inclouen en el seu espectacle alguns covers de clàssics del rock. Sovent enriqueixen els seus concerts amb tocs de heavy o reggae, i fins i tot el tango pot acabar trobant lloc.

Els dos temes formen part del seu primer àlbum, que de moment estan llançant single a single. Sorprenen per la qualitat i ens permeten intuir que del seu treball sortirà un disc interessant i ric en matisos, amb múltiples variacions, encara que sempre oscil·lant entorn del rock and roll.