TOP
Actualitat

Fun and Trucks solidari amb Carly & The Cats

L’Auditori Caló de s’Oli acull aquest diumenge una jornada solidària amb música i food trucks, dins del programa de la sisena edició de Sant Josep Contra el Càncer. L’actuació serà a càrrec del grup de versions Carly & The Cats, que començarà a actuar al voltant de les 13,30 i oferirà diverses sessions fins a les 16,30 hores. La jornada és molt més extensa, ja que començarà a les 12 del migdia i acabarà sobre les 19 hores.

Carly & The Cats el composen la cantant britànica Carly Marie Sorensen, el guitarrista francès Patrick Levy (Pat the Cat), el també guitarrista Rick Rockdríguez i el percussionista Ay Drum. Interpreten un repertori eclèctic de versions de grans clàssics del rock, el pop i el soul, des d’Otis Reeding a Nirvana, passant per Adele o Lady Gaga.

Les jornades ‘Sant Josep Contra el Càncer’ comencen aquest divendres amb diversos tallers de perruqueria, nutrició, aromateràpia i altres temes, que es desenvoluparan durant tot el dia a la sala de plens de l’Ajuntament, i la projecció de la pel·lícula ‘Pan de limón con semillas de amapola’, ja a la nit, al Centre de Cultura Can Jeroni.

El dissabte les activitats es mantindran al saló de plens amb temàtiques esportives i un taller per a deixar de fumar. El programa acabarà amb l’obra de teatre ‘Anar a Saturn i tornar’, a Can Jeroni.

El diumenge tindrà lloc l’última jornada, amb una classe magistral de Kangoo Jump, una exposició de pintura de les alumnes del taller de Miguel Ángel García, les vendes del qual es destinaran a l’Associació Pitiusa d’Ajuda a Afectats de Càncer (APAAC), taules informatives de totes les associacions i el citat Fun and Trucks solidari amb música en viu.

Descarrega el programa de Sant Josep Contra el Càncer