TOP
Actualitat
ZZ Rock

Força de rock per a les festes del Carmen, a es Cubells

El poble des Cubells ha preparat un intens cap de setmana musical coincidint amb les festes del Carme. Després del precalfament que ja suposaran les ‘Jam al sol post’ dels caps de setmana anteriors, on la música ocupa la plaça, la festa novament es traslladarà al tancó situat al costat del cinema, després d’un parell de temporades de festes al pàrquing de la localitat per les mesures anticovid.

El primer concert es celebrarà el divendres, 15 de juliol, a partir de les 21,30 hores, amb la presència de la potent banda Soul Doctor, amb el teclista Yeshe Ryser com a artista convidat. També actuaran els Rocking Brothers and Sisters.

Los Bichos del Espacio

La nit del dissabte, a partir de les 21,30 hores, queda reservada per a la segona edició del Carme’n’Rock, que tindrà lloc al mateix escenari i que torna després de dos anys interromput pel Covid. Per a l’ocasió, s’ha comptat amb tres potents grups de rock locals: Stone Corners, ZZ Rock i Los Bichos del Espacio, que allargaran la vetllada fins a ben entrada la matinada.

La festa conclourà el diumenge, festivitat del Carme, a les 20 hores, amb un concert al tancó ofert per l’Escola Municipal de Música des Cubells, completat pel Cor des Cubells i els combos. Després de la música, a les 21,30 hores, actuarà el Grup de Teatre Júnior des Cubells, que representarà l’obra ‘Planeta B/N’, de Carme Planells. Els intermedis i el final de festa els amenitzarà el duo acústic Around & Around, format per Albert Oliva y Seán Mackey.

Organitzen l’Ajuntament de Sant Josep i la Associació de Vesins des Cubells.