TOP
Actualitat

El tercer àlbum de Stone Corners es diu ‘Visions’ i ja és realitat

Ja està disponible a les principals plataformes de música per streaming i en breu arribarà en CD el nou disc del grup eivissenc Stone Corners. Aquest tercer àlbum de la banda, després de My Routine (2013) i Taste It! (2017), es diu Visions i conté 11 temes. A Sant Josep és Música ja havíem publicat la presentació de tres dels seus singles (‘She’, ‘Shine’ i ‘Red eyes’) i ara els seguidors de la formació ja poden gaudir-lo íntegrament.

En el nou àlbum tenen cabuda temes tant de rock enèrgic com uns altres més calmats, que van movent-se de zones fosques a moments més lluminosos. La preproducció ha estat a càrrec de Charlie Bautista (Christina Rosenvinge, Tulsa…), les mescles són de Chapo González (baixista de Mclan i Xoel López) i la masterització l’ha fet CHC Mastering (Arde Bogotà, Rozalén…). “Estam molt contents amb el resultat obtingut, tant en qualitat sonora com en composició. Cal destacar la participació activa en l’etapa final del disc per part de Chapo González, amb la seua aportació de cors i arranjaments en temes com ‘Starlight’, ‘Red Eyes’, ‘Shine’ o ‘Disaster”, ha comentat Ricardo Núñez, guitarrista del grup.

El primer concert de presentació serà el 22 de juny en el Molí Rocks Festival, a Sant Antoni, i ja hi ha altres actuacions confirmades de les quals la banda anirà informant pròximament. La portada del disc és obra d’Ismael Martínez, l’altre guitarrista de la banda, i simbolitza “com cada persona pot triar la manera d’interpretar les seues pròpies visions”.

Stone Corners és una de les bandes eivissenques de rock alternatiu que més han rodat pels escenaris. La varen formar el 2007 un grup d’amics, amb l’objectiu de gaudir tocant versions de les seues bandes favorites, però a partir de 2009 varen començar a compondre temes propis en anglès. La formació actual la formen Toni Moya (veu), Ricardo Núñez (guitarra), Toni Bonet (baix), Ismael Martínez (guitarra) i Miguel Guiral (bateria). Les seues influències procedeixen del rock i el soul, passant pel metal, el jazz o el funk, i de bandes com Foo Fighters o Queens of the Stone Age.