TOP

‘Despierta corazón’, l’hipnòtic nou vídeo de R3VORDA

Yan Adrover, també conegut com R3VORDA (La Plata, 1981), és un dels artistes més singulars, talentosos i sorprenents del panorama musical eivissenc. Amb aquest nou vídeo, ha tornat a hipnotitzar-nos, amb una meloda suau que bressola a qui l’escolta com si sonés una nana. L’art també és de la seua creació i emmarca la cançó en un planeta imaginari tancat, al mateix temps, en un còmic. El vídeo i els dibuixos els ha desenvolupat digitalment, usant algunes apps amb intel·ligència artificial i photoshop.

R3VORDA & Los Anticuerpos, una de les bandes d’Adrover, sorgeix d’una fusió de cultures i expressions, com el tango argentí, la chanson francesa, els folklores llatinoamericans i la música d’arrel. La formació conjuga i entremescla aquests estils a través d’una expressió musical lliure, on les cançons es troben amb la improvisació i juguen al servei de la dansa i la celebració… Baix aquests principis, desenvolupen un repertori subtil, alegre, festiu, sensual i delicat, per a reconnectar amb l’expressió i l’escolta activa.

L’argentí Yan Adrover és autor, compositor i productor musical, i actualment resideix a l’illa després de viure més de deu anys a París exercint com a músic, on va muntar una banda anomenada El Circo divino que va oferir alguna actuació a l’illa. També ha estat part de La Espiral Sinfónica i a vegades actua en solitari pels escenaris d’Eivissa.

La cançó l’ha creat i gravat Yan, amb la col·laboració de P. J. González en la base rítmica. Quan R3VORDA & Los Anticuerpos actua amb la formació al complet, ell canta i toca la guitara i l’acompanyen P. J. González a la bateria, Salvatore Licitra al contrabaix i la tuba i Eugenio Pérez a la trompeta i la percussió.

La lletra de la cançó diu així:

Tanto tiempo te he buscado,
como el agua busca al sol…
en mi castillo embrujado
si habrá faltado tu voz…
dinamitas del pasado,
flotando en mi plato hoy…
has hablado tanto hablado,
y yo aun no oigo tu voz…
despierta corazón,
despierta…