TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Jazz / Swing

Triple concert a Caló de s’Oli amb motiu de l’Ibiza Swing Fun Fest

20 de maig de 2023 / 18:00 h - 23:30 h

Dani Alonso

L’Ibiza Swing Fun Fest fa parada aquest dissabte en el recinte exterior de l’Auditori Caló de s’Oli, amb tres concerts consecutius a càrrec de Muriel Grossman & Swing Explosion (18 hores), The Ibiza Cool Jazz Orchestra (20 hores) i, com a colofó, la banda catalana Dani Alonso & The Apollo Jumpers (22 hores).

Nascut a Terrassa, Dani Alonso és, sens dubte, un dels símbols musicals del swing i el jazz tradicional a Catalunya. És el director de la Barcelona Jazz Orquestra, una big band que reuneix a alguns dels músics amb més talent del país i que ha fet gires i discos amb artistes com Phil Woods, Benny Golson, Frank Wess, Jon Faddis, Nicholas Payton o Jesse Davis, entre molts altres.

Va desenvolupar el seu estil a Nova Orleans, on va marxar amb 24 anys, tocant en bandes molt conegudes d’aquesta ciutat de Louisiana, com les de Leroy Jones, Tuba Fats, Lucien Barbarin, Freddie Lonzo… Va començar en el Taller de Músics de Barcelona i té el títol superior de Jazz per l’Escola Superior de Música de Catalunya, on a més ha exercit com a professor de gospel. És cantant, trombonista i pianista, i ha tocat amb multitud de grups. La banda està formada per Dani Alonso (trombó i veu), Lluc Casares (saxo tenor), Gerard Nieto (piano), Albert Martínez (contrabaix) i Esteve Pi (bateria).

The Ibiza Cool Jazz Orchestra

The Eivissa Cool Jazz Orchestra és una banda d’onze músics de gran prestigi establerts a l’illa, que es va crear amb motiu de l’Ibiza Swing Fun Fest de 2022 i que ha acabat assentant-se, fins a l’extrem d’estar acabant el seu primer disc i comptar ja amb diverses ofertes per a actuar a festivals de swing del país. La lidera el saxofonista Víctor Ávila, conegut per actuar amb múltiples formacions de l’illa, com Bluesmàfia i es Saligardos, que aquí a més toca el clarinet. L’acompanyen Muriel Grossman i Jorge Ortiz als saxos, Santi Ramírez i Guillem Nadal a les trompetes, Vicent Tur al trombó, Esteve Pi a la bateria, Pablo García a la guitarra, Javi Gómez al piano i Txumari García al contrabaix, amb Roxela a la veu. Oferiran un repertori de versions de clàssics del swing, que han preparat especialment per a l’ocasió.

Muriel Grossmann. Foto: R. R. Gems

Muriel Grossmann & Swing Explosion és la versió més swinguera de la gran saxofonista austríaca de jazz establerta a Eivissa Muriel Grossmann, que actuarà en format quintet amb una companyia excepcional: el gran pianista austríac Elias Meiri, el bateria Esteve Pi, un dels millors de jazz del país, el fabulós guitarrista Radomir Milojkovic i el prestigiós contrabaixista granadí Cuni Mantilla.

Concert gratuït

Lloc

Auditori Caló de s’Oli
Carrer de Màlaga, 07829, Illes Balears
Sant Josep de Sa Talaia, 07829 España
+ Mapa de Google
Envia l'esdeveniment als teus amics
IMG-20230510-WA0061 (1)
Mapa