TOP
Vegeu tots els recintes
Auditori / Sala d'exposicions

Auditori Caló de s’Oli

Nou recinte cultural en un edifici d’avantguarda, situat al costat de la badia de Portmany, amb escenari exterior, auditori interior i sala d’exposicions

L’Auditori Caló de s’Oli es situa en primera línia de costa, a la zona de Cala de Bou, i constitueix una de les infraestructures més espectaculars d’Eivissa de totes les que es dediquen a les arts. Va ser inaugurat oficialment el 10 d’octubre de 2021, encara que el seu escenari exterior ja va albergar la primera edició del Festival Badia de Portmany l’estiu anterior.

Es tracta d’un edifici d’arquitectura contemporània, amb forma de ferradura i una pell metàl·lica del color de la posta de sol que cada dia es produeix a l’horitzó. És obra de l’arquitecte José Antonio Ruiz Jiménez, va requerir una inversió de 3,8 milions d’euros i constitueix l’edifici més important d’aquesta zona turística i residencial. A l’exterior té un amfiteatre a cel obert amb capacitat per a 300 persones, amb un escenari amb la mar i el crepuscle com a teló de fons. Ja a l’interior, disposa d’un ampli vestíbul amb parets de vidre dedicat a exposicions plàstiques i un auditori per a 240 espectadors, dotat de l’equip tècnic necessari per a oferir espectacles musicals, dansa, teatre i projeccions cinematogràfiques.

A la part superior, a la qual s’accedeix mitjançant rampes i escales, compta amb una àmplia terrassa semicoberta, on es poden realitzar exposicions, fires i una àmplia tipologia d’esdeveniments.

Vídeos

Víctor Gressely, Dennis Herman & Sigurdur Jonsson (Festival Badia de Portmany)

LaCalle (Festival Badia de Portmany)

Chino Swingslide & César Crespo (Soul Food Fest)