TOP

Vegeu tots els músics
Jazz / Swing

The Ibiza Cool Jazz Orchestra

Banda de cool jazz fusionat amb jazz tradicional i swing, formada per múltiples músics de l’illa de gran prestigi, amb Víctor Ávila com a ‘band leader’.

The Ibiza Cool Jazz Orchestra és una banda especialitzada en cool jazz, que fusiona amb jazz clàssic i swing. Està formada per nombrosos músics de gran prestigi establerts a l’illa i es va crear amb motiu de l’Ibiza Swing Fun Fest de 2022 i ha acabat assentant-se, fins a l’extrem d’estar rematant el seu primer disc i comptar ja amb diverses ofertes per a actuar a festivals de swing del país. Actua amb formacions de nou, deu i fins i tot més músics.

La lidera el saxofonista Víctor Ávila, conegut per actuar amb múltiples formacions de l’illa, com Bluesmàfia i és Saligardos, que aquí a més toca el clarinet. L’acompanyen Muriel Grossman, Jorge Ortiz i Gustavo Gamaza als saxos, Santi Ramírez, Guillem Nadal i Naco Aschei a les trompetes, Vicent Tur al trombó, Esteve Pi i Mike Alcaras a la bateria, Pablo García i Juanjo Rodríguez a la guitarra, Javi Gómez al piano i Txumari García i Chema Pellico al contrabaix, amb Roxela ocasionalment a la veu. Aquests músics es van alternant. El seu repertori inclou grans clàssics del gènere, així com temes propis.

Vídeos

The Ibiza Cool Jazz Orchestra (Ibiza Swing Fun Fest 2023)

The Ibiza Cool Jazz Orchestra & Roxela (Ibiza Swing Fun Fest 2023)