TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues / Rock

Segona jornada de la Mostra de Blues, amb Martín Burguez Trio i ZZ Rock

5 de juny de 2022 / 11:00 h - 17:00 h

Christian Morana & Martín Burguez. Foto: Xescu Prats

La segona jornada d’aquesta III Mostra de Blues i Músiques d’Arrels Negres és una sessió diürna en la qual participaran el bluesman Martín Burguez amb el seu trio i la nova banda local ZZ Rock. La jornada començarà a les 11 hores amb una masterclass impartida pel mateix Martín Burguez al Centre de Cultura Can Jeroni, a la qual poden assistir tant guitarristes com aficionats al blues en general.

Després d’aquesta conferència musical, a les 12,15 hores començaran els concerts a la plaça, amb l’actuació dels eivissencs ZZ Rock, la banda tribut a ZZ Top, que es va estrenar a Can Jordi Blues Station el passat 14 de maig. El trio el composen el cantant i guitarrista Richard Parker, el baixista David Mascaró i el bateria Simon Day. Des de Sant Josep és Música podem assegurar que no sols s’assemblen als originals en la grandària de les barbes.

Guitarrista, cantant, compositor i productor, Martín Burguez (nascut a Montevideo) va començar la carrera a l’Argentina actuant als locals de la capital, on es va fer un nom al costat del trompetista i líder de banda de BB King, James Boogaloo Bolden. També ha compartit escenari amb músics de blues molt coneguts als circuits internacionals, com Lurrie Bell, Sax Gordon, Kirk Fletcher, Jimmy Burns, Tia Carrol i JJ Thames. Burguez té 3 discos editats, que l’han portat a actuar per diverses ciutats europees i d’Amèrica Llatina. Actualment resideixen a Barcelona. L’acompanyaran a l’escenari per tancar aquesta III Mostra de Blues i Músiques d’Arrels Negres el baixista argentí Christian Morana i el bateria asturià David Barona.

Després de les dos bandes, la jornada acabarà amb una jam session de fi de festa. Més informació en aquest enllaç.

La III Mostra de Blues és una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Josep, amb la col·laboració de Miquel Prats Botja i la seua empresa MP Music Eivissa.

ZZ Rock, la nova banda tribut a ZZ Top. Foto: Silvia Castillo

Concert gratuït
Informació dels músics
Martín Burguez ZZ Rock
Envia l'esdeveniment als teus amics
WhatsApp Image 2022-05-12 at 15.52.30
Mapa