TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Indie / Pop / Rock

Hostal Pascual presenta els seus últims llançaments en el Sol Post a s’Oli Fest

27 juliol / 20:00 h - 22:00 h

Hostal Pascual (Sol Post a s'Oli Fest 2023). Foto: Joan F. Ribas

Aquest estiu es celebra en el recinte exterior de l’Auditori Caló de s’Oli la segona edició del Sol Post a s’Oli Fest, un cicle de concerts organitzat per l’Ajuntament de Sant Josep que té lloc tots els caps de setmana, del 6 de juliol fins al 7 de setembre. El certamen compagina grups locals amb figures nacionals com El Canijo de Jerez, Yacaré, Awakate, La Cuarta Cuerda o Cafè Dakar, el projecte d’Andrés Coll i Carlos Sarduy, entre altres. La barra i els food trucks obren a les 20 hores i el concert s’inicia amb la posta de sol.

La banda escollida per a aquest quart concert és la formació local de pop rock Hostal Pascual. Ofereix cançons pròpies en espanyol i anglès, amb una instrumentació molt viva, esquitxada de riffs tropicals concebuts perquè la gent es llanci a ballar. Les seues cançons, en definitiva, es nodreixen de l’esperit lliure de les illes pitiusas.

La banda es va formar el 2018, després que Pascual Fernández, el seu cantant, teclista i guitarrista, tornés a l’illa després de passar uns anys a Barcelona, on va desenvolupar altres projectes musicals. En tornar, es va ajuntar amb els seus amics del col·legi de Jesús, Rogelio Martín (guitarra) i Manu Fernández (baix), als quals es va unir José Riera (bateria).

El 2019 van publicar el seu primer àlbum anomenat Smile & Go, amb lletres en anglès. Actualment es preparen per a llançar el segon, del qual ja han publicat tres singles a les principals plataformes de música per streaming: ‘Destellos’, que compta amb videoclip, ‘Segunda Vuelta’ i ‘Simulándote’, aquesta última el mes de juny passat. Les lletres de les cançons i els arranjaments musicals són obra de la pròpia banda.

Més informació sobre el certamen en aquest enllaç.

Concert gratuït

Lloc

Auditori Caló de s’Oli
Carrer de Màlaga, 07829, Illes Balears
Sant Josep de Sa Talaia, 07829 España
+ Mapa de Google
Informació del músic
Hostal Pascual
Envia l'esdeveniment als teus amics
CARTEL GENERAL_A3_Imprimir_page-0001
Mapa