TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues / Rock

Primera jornada de la Mostra de Blues, amb Los Deltonos i Uncle Sal

4 de juny de 2022 / 21:30 h - 5 de juny de 2022 / 02:00 h

Los Deltonos

La primera jornada d’aquesta III Mostra de Blues i Músiques d’Arrels Negres és una sessió noctuna amb dos potents bandes: Los Deltonos, formació càntabra que ja va protagonitzar el Sant Pepe Rock de 1993, i la banda local Uncle Sal. Els concerts tindran lloc a la plaça del poble a partir de les 21,30 hores i alguns bars també programaran actuacions durant la jornada.

Los Deltonos porten als escenaris des de 1986, una llarga trajectòria que els ha col·locat com un dels referents del gènere a tot l’Estat, amb importants èxits, entre els quals destaca l’àlbum Tres Hombres Enfermos (1990), que amb la seua gira de llançament, ‘Tour Enfermo’, els va portar a Sant Josep de sa Talaia per primera vegada. Avui dia la banda està composta per Hendrik Röver (guitarra i veu), Sergio Tutu Rodríguez (baix) i Javi Arias (bateria). Els tres són hereus d’un estil recognoscible inspirat en la tradició musical nord-americana, però molt evolucionat. Tants anys de directes els ha fet mereixedors d’un públic fidel per tot el país. La banda ha publicat un total de 14 àlbums d’estudi, inclòs Ho Ho Ho, que acaben de llançar al mercat i presentaran per primera vegada a Eivissa.

Els precedirà Uncle Sal, grup format en 2010 a l’illa, de la qual formen part Soulman Sal (veu i guitarra), Ferran Nogués (guitarra), Francis Fastfingers (baix) i Artimus Gabe (bateria). Aquesta banda, amb quatre discos d’estudi, posseeix una personalitat única sobre l’escenari, cosa que ha provocat que la premsa especialitzada lloï el seu estil i potent directe, i fins i tot qualifiqui els seus àlbums entre els millors del país en els seus respectius anys de llançament.

La III Mostra de Blues és una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Josep, amb la col·laboració de Miquel Prats Botja i la seua empresa MP Music Eivissa.

Més informació en aquest enllaç.

La banda eivissenca Uncle Sal, durant un concert a es Cubells

Concert gratuït
Informació del músic
Uncle Sal
Envia l'esdeveniment als teus amics
WhatsApp Image 2022-05-12 at 15.52.30
Mapa