TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Metal / Punk / Rock

Nit de Rock amb Apotropaico, Pardals, Ultraghosts i Proyecto Panoestarmuertos

21 d'abril de 2023 / 19:00 h - 22 d'abril de 2023 / 01:00 h

El divendres, 21 d’abril, té lloc a la plaça la Nit de Rock Sant Jordi en la qual intervindran els grups Ultraghosts, Proyecto Panoestarmuertos, Pardals i Apotropaico. El servei de menjar i beguda serà a càrrec de diferents associacions locals.

Ultraghosts

Ultraghosts és el projecte musical de Vicent Barbero (Sant Jordi, 2002), a través del que presenta la música que ell mateix compon, grava i edita. Per a interpretar la seua música en directe l’acompanyen Toni Coronado a la bateria, Joan Torres a la guitarra i César Martínez al baix. El 2022 va publicar el seu primer àlbum, El Albor, amb tretze cançons instrumentals i de contingut més electrònic, i el 2023 ha sortit al mercat el segon, Tampoco me importa, amb altres nou temes més rockers. Defineix la seua música com “tontipunk”, encara que maneja habitualment altres gèneres com a pop, rock, metal…

Proyecto Panoestarmuertos

Proyecto Panoestarmuertos neix a Eivissa el 2019 i reflecteix el nom d’una banda que irromp per a sentir-se musicalment viva. Després de l’aturada forçosa per la pandèmia, van tornar als assajos i avui ofereixen un potent repertori de versions i temes propis, que oscil·len entre el rock, el punk, el grunge, el heavy i fins i tot una mica de metal amb matisos melòdics. Ells són Elena a la veu, Luis a la bateria, Rafel al baix i Oscar a guitarra.

Pardals

Pardals és una banda de post rock instrumental formada per Luis Escriche (guitarra), Joan Torres (guitarra), Jaume Alberti (baix) i Toni Coronado (bateria), tots ells també membres del quintet eivissenc de pop Quin Delibat! El grup va sorgir l’any 2020, arran de l’aturada de concerts provocat per la pandèmia de COVID-19. Davant aquesta nova situació, van decidir aprofitar les trobades al local d’assaig per a donar curs al seu interès pel rock instrumental, influïts per bandes com Toundra o Böira, de les quals es declaren admiradors. El 2022 van publicar el seu primer treball, un EP amb cinc temes instrumentals, intensos i contundents que porta el seu nom i les cançons del qual ja van donar a conèixer al públic al Back to School Festival de 2021, a Sant Jordi. Totes elles estan compostes per Luis Escriche.

Apotropaico

Apotropaico és, sens dubte, un dels grups de thrash i heavy metall més prestigiosos d’Eivissa, amb un repertori plagat d’implacables riffs de guitarra, línies de baix agressives, bateries accelerades i un cantant que li posa tanta passió que contagia al públic des dels primers compassos en qualsevol concert. La banda es va crear el 2015 i ha sofert diversos canvis, fins a arribar a la formació actual que està composta pel frontman Pablo Kiaro, el baixista Teo Mochen, el guitarrista Iván Tamarit i el bateria Manolo Guerra. El 2018 van llançar el seu àlbum de debut, A Reason to Exist, i el 2020 va arribar el seu segon àlbum, Under Control, amb el qual va continuar guanyant una merescuda reputació per tot el panorama del metal hispà. A això contribueixen, de forma molt notable, l’energia estratosfèrica que despleguen en les actuacions en viu, posant un segell propi en l’escena del metal i, al mateix temps, inspirant-se en formacions clàssiques de thrash i heavy metal com Heathen, Metallica i Megadeth.

Descarrega aquí el programa complet de les festes.

Concert gratuït

Lloc

Plaça de Sant Jordi
Plaça de Sant Jordi, s/n + Mapa de Google
Envia l'esdeveniment als teus amics
WhatsApp Image 2023-04-12 at 14.43.59
Mapa