TOP

Vegeu tots els músics
Metal

Apotropaico

Una de les bandes de thrash i heavy metal més potents d’Eivissa, amb tres àlbums i diversos senzills publicats, i prestigi nacional.

Sens dubte, un dels grups de thrash i heavy metal més prestigiosos d’Eivissa, amb un repertori plagat d’implacables riffs de guitarra, línies de baix agressives, bateries accelerades i un cantant que li posa tanta passió que contagia al públic des dels primers compassos en qualsevol concert. La banda es va crear el 2015 i ha sofert diversos canvis, fins a arribar a la formació actual que està composta pel frontman Pablo Kiaro, el baixista Teo Mochen, el guitarrista Iván Tamarit i el bateria Manolo Guerra.

El 2018 van llançar el seu àlbum de debut, A Reason to Exist, que ja va establir les bases de la seua música, que reflecteix fidelment l’origen grec del seu nom, “apotropaios”, que significa “protegir-se del mal”. El quartet ho fa amb pistes intenses, agressives i implacables, que a més transmeten un missatge d’esperança i resistència enfront de l’adversitat. El 2020 va arribar el seu segon àlbum, Under Control, amb el qual va continuar guanyant una merescuda reputació per tot el panorama del metal hispà. A això contribueixen, de forma molt notable, l’energia estratosfèrica que despleguen en les seues actuacions en viu, posant un segell propi en l’escena del metal i, al mateix temps, inspirant-se en formacions clàssiques de thrash i heavy metall com Heathen, Metallica i Megadeth. El seu últim treball d’estudi, Reborning, és un EP amb cinc temes molt potents i dos bonus tracks que només poden gaudir-se en el format físic.

És considerada per multitud de publicacions especialitzades en aquest gènere com unes de les bandes més prometedores del país. Actualment treballa en noves cançons i senzills, que poden gaudir-se a través de les principals plataformes de streaming.

discos

Apotropaico

A Reason to Exist

Primer àlbum d'Apotropaico, autoeditat per aquest grup de thrash i heavy metall el 2018, amb nou temes propis.
Escolta el disc

Apotropaico

Under Control

Segon àlbum d'Apotropaico, gravat a Eivissa i produït a Ucraïna, amb nou temes molt potents. Es va llançar al mercat el 2020.
Escolta el disc

Apotropaico

Reborning

El tercer àlbum d'estudi del grup Apotropaico és aquest EP amb cinc temes i dos bonus trucks en la versió física, llançat el 2023.
Escolta el disc

Vídeos

‘My Name’ (vídeo oficial)

‘Scars’ (vídeo oficial)

‘Party of Death’ (vídeo oficial)

Apotropaico 360 Live Heresy Fest

‘Under control’