TOP

Vegeu tots els músics
Rock

Pardals

Formació de post rock instrumental, formada per quatre membres del grup de pop Quin Delibat!

Pardals és una banda de post rock instrumental formada per Luis Escriche (guitarra), Joan Torres (guitarra), Jaume Alberti (baix) i Toni Coronado (bateria), tots ells també membres del quintet eivissenc de pop Quin Delibat! El grup va sorgir l’any 2020, arran de l’aturada de concerts provocada per la pandèmia de Covid-19. Davant aquesta nova situació, van decidir aprofitar les trobades al local d’assaig per donar curs al seu interès pel rock instrumental, influïts per bandes com Toundra o Böira, de les quals es declaren admiradors.

En 2022 van publicar el seu primer treball, un EP amb cinc temes instrumentals, intensos i contundents que porta el seu nom. Les cançons ja les havien donat a conèixer al públic al Back to School Festival de 2021, a Sant Jordi. Totes elles estan compostes per Luis Escriche.

A la fi de 2023 varen llançar S/T II, el segon, amb quatre noves cançons instrumentals que continuen amb aquesta línia de rock potent i in crescendo, amb una musicalitat que navega cap a paisatges èpics.

discos

Pardals

Pardals (EP)

Primer EP de la banda eivissenca de post rock Pardals, amb cinc temes gravats a Barcelona en 2022
Escolta el disc

Pardals

S/T II

Segon EP del grup de rock instrumental Pardals, publicat el 2023 amb quatre cançons gravades a Barcelona.
Escolta el disc

Vídeos

'XIV’

'XV’

‘Pardals – I’

Pardals (Back to School Festival 2021)