TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Country / Hip Hop / Metal / Rock

Nit de Rock a Sant Jordi, amb The Holy Riders, Frontman Zero, Badak i Vipers

19 abril / 19:00 h - 20 abril / 01:00 h

Dins del programa de les festes patronals de Sant Jordi de ses Salines s’organitza aquesta Nit de Rock amb quatre bandes locals, que actuaran seguint aquest horari: The Holy Riders (19 h.), Frontman Zero (20,20 h.), Badak (21,40 h.) i Vipers (23 h.). Serà una gran oportunitat per a gaudir de gèneres com el rock i el metal.

 

The Holy Riders

The Holy Riders

Grup creat a Eivissa el 2023, que fusiona el country, el rock i altres gèneres amb el rap. El composen el conegut raper Cristo Corona i el guitarrista Abel Pons i ja tenen diversos temes publicats en les plataformes de streaming musical. En els directes solen acompanyar-los altres músics, com el bateria David Nogueira o el baixista Diego. Varen debutar amb un concert sobre el terrat del Hard Rock Hotel, a Platja d’en Bossa.

 

Frontman Zero

Frontman Zero

Banda de versions de rock alternatiu, creada el 2024 i amb un repertori extret principalment de grups del nou mil·lenni, com Arctic Monkeys, Foo Fighters, Queens Of The Stone Age, Clutch, Bloc Party o Blur, entre altres. També incorporen alguns temes dels 90 i altres més recents, amb alguna incursió en el metal. Una de les seues principals singularitats és que tots els integrants canten. Està formada per Toni Bonet a la bateria, Marc Roig al baix i Pablo Morganti i Pablo Martínez com a guitarristes.

 

Badak

Badak. Foto: Joan F. Ribas

La banda metalera eivissenca Badak es va crear elre 2019 i està integrada per un grup de músics veterans que han estat o continuen sent part de bandes mítiques de l’illa. La veu és a càrrec de Roberto Samper (Hetzmek i Croissant Dolls), la guitarra la posa José Fernández (Hetzmek i Stone Corners), el baix Pat Pardo (Corelyn i Vrademarkg) i la bateria Álex Costa (MRC, The Last Request i Billy Flamingos). Van debutar en el Can Rock Festival, celebrat a es Canar, l’abril de 2022.

 

Vipers

Vipers

Potent grup de covers de heavy metal, amb un repertori de veritables clàssics del gènere, format per cinc músics de llarga trajectòria. Tots són residents a Eivissa, encara que procedeixen de múltiples llocs, i comparteixen la passió per una música que sempre genera energia i entusiasme, i que a l’illa compta amb un nodrit grup de seguidors. El formen Manuel Lobo (veu), Josep Bono (guitarra), Txetxu Martínez (guitarra), Theo Mochen (baix) i Renato González de María (bateria).

Descarrega el programa complet de les festes de Sant Jordi

 

 

Concert gratuït

Lloc

Plaça de Sant Jordi
Plaça de Sant Jordi, s/n + Mapa de Google
Informació dels músics
The Holy Riders Frontman Zero Badak Vipers
Envia l'esdeveniment als teus amics
WhatsApp Image 2024-04-16 at 10.17.12
Mapa