TOP

Vegeu tots els músics
Rock

Frontman Zero

Quartet de rock alternatiu, especialitzat en cançons de grups del nou mil·lenni. La seua major singularitat és que es reparteixen les veus del repertori entre tots els integrants.

Frontman Zero és una banda de versions de rock alternatiu, creada el 2024 i amb un repertori extret principalment de grups del nou mil·lenni, com Arctic Monkeys, Foo Fighters, Queens Of The Stone Age, Clutch, Bloc Party o Blur, entre altres. També incorporen alguns temes dels 90 i altres més recents, amb alguna incursió en el metal. Una de les seues principals singularitats és que tots els integrants canten. Està formada per Toni Bonet a la bateria, Marc Roig al baix i Pablo Morganti i Pablo Martínez com a guitarristes.

És un grup amb fam d’escenari, que ofereix un xou electritzant, potent i diferent. El seu nom, Frontman Zero, està relacionat amb que el dia en què anaven a debutar en una festa privada, el cantant va decidir retirar-se abans de començar, obligant als seus ex companys a improvisar. L’experiència va resultar tan positiva que varen decidir renunciar a un vocalista i repartir-se les veus del repertori entre els diferents instrumentistes, amb un resultat sorprenent.