TOP

Vegeu tots els músics
Metal

Vipers

Quintet amb un ampli repertori de versions de clàssics del heavy metal, format per cinc músics de llarga trajectòria musical, que també actuen amb altres grups.

Potent grup de covers de heavy metal, amb un repertori de veritables clàssics del gènere, format per cinc músics de llarga trajectòria. Tots són residents a Eivissa, encara que procedeixen de múltiples llocs, i comparteixen la passió per una música que sempre genera energia i entusiasme, i que a l’illa compta amb un nodrit grup de seguidors.

El baixista del grup, l’italià Theo Mochen, ha actuat per tot el país i també a l’estranger, amb la altra banda que té, Apotropaico, que li ha portat a festivals de tant prestigi com el Vagos Metal Fest de Portugal. Ha telonejat a bandes com Emperor i Benighted, i els baixistes que més li han influït són Steve Harris, David Ellefson, Franck Bello, Joey DeMaio i Jason Newsted, entre altres.

Un dels guitarristes és l’eivissenc Josep Bono, que ha passat per formacions com Messor, MRC i Apotropaico. També ha actuat per tot el territori nacional i ha estat teloner de Doro o Azrael. Els seus guitarristes favorits són Gus. G, Yngwie J. Malmsteen, Uli Jon Roth i Dimebag Darrell.

A la bateria, l’uruguaià Renato González de María, també molt conegut pel públic eivissenc, en haver actuat amb Oceans Adrift, Los Bichos del Espacio, Short Term, Headstock, Black Chicken and The Nutrios, Sequoia Tree, Metal Box, Fortune, Churrasco Fighters i Heriot. Actualment també forma part de Kalimoxo. Les bandes que l’han marcat són Van Halen, Rush, Yes i The Police.

A l’altra guitarra, procedent de València, Txetxu Martinez, que compagina aquest grup amb la formació punk Seisdientes. Abans va ser membre de Punkalipsiss Now, Objetivo Vizko, Orkesta Paraíso, Evil Viper i Linzes.

I a la veu, el cordovès Manuel Lobo, les majors influències del qual són el heavy clàssic, el power metall, el trash i el death. Va formar part de la banda Inmemorial de 1996 a 2006 i, a partir de 2007, actua també amb el grup Solarys.