TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Flamenco

Comencen les Jornades Flamenques a Caló de s’Oli

1 de juliol de 2022 / 19:30 h - 22:30 h

Primer dia de les Jornades Flamenques que es celebren de l’1 al 3 de juliol a l’Auditori Caló de s’Oli, en les quals s’intercalan actuacions en directe de grans artistes del gènere amb conferències-concert per a celebrar i descobrir la riquesa d’aquest patrimoni musical.

A les 19.30 h, a l’interior de l’auditori, comença la conferència ‘Los palos del flamenco. De la A a la Z’, a càrrec del cantaor David Pino i el musicòleg Faustino Núñez. En aquesta sessió, que s’estendrà a les dues següents jornades, els músics guiaran als assistents per la construcció del flamenc des del cant i la guitarra, i tractaran en profunditat aquest gènere musical i les diferències entre els estils que hi ha.

El cantaor David Pino és llicenciat en flamenc pel Conservatorio Superior de Córdoba, on és professor, i a més dirigeix la Càtedra de Flamencología de la Universidad de Córdoba. Entre una llarga llista de premis, ha rebut el Soleà al Festival Internacional de Cante de Las Minas de Murcia, el 2003. Ha actuat a Mèxic, Japó i gairebé a tota Europa. Núñez, per sa seua banda, ha treballat amb músics de la talla de Carlos Núñez, Carmen Cortés o Javier Barón, ha estat director musical de la Compañía de Antonio Gades i presideix la seua fundació, a més de ser un prolífic autor i investigador del gènere.

Després de la conferència, a partir de les 21 hores, arriba el torn del talent local amb el concert del quadre flamenc de Manuel de Lola, amb Manuel Jiménez, que s’estrena en solitari com a ballador. L’acompanyen Antonio Muñoz a la guitarra, Luis Amador a la percussió, Sandra Zarcos com a cantaora i Azahara Muñoz als cors.

L’entrada per a les conferències i els espectacles són gratuïtes, però cal reservar localitat per a tots els esdeveniments que es celebren dins l’auditori.

El concert és part del Festival Badia de Portmany, que continua tot l’estiu fins al 10 de setembre.

Més informació aquí.

Entrades
Gratuïta amb reserva prèvia
Reservar entrades

Lloc

Auditori Caló de s’Oli
Carrer de Màlaga, 07829, Illes Balears
Sant Josep de Sa Talaia, 07829 España
+ Mapa de Google
Envia l'esdeveniment als teus amics
AF_PosterFlamenc_A3_SJO0122
Mapa