TOP
Actualitat

Concert d’Aires Formenterencs per a celebrar Sant Isidre!

El popular grup de folk pitiús Aires Formenterencs protagonitza el cartell de la festa de Sant Isidre, que ha organitzat l’Ajuntament per a aquest diumenge, 19 de maig, en el centre de Sant Josep.

Cal recordar que la històrica banda de Formentera la formen actualment Xumeu Joan (veu, guitarra acústica, flauta i tambor), Xico Ferrer (veu i guitarra espanyola) i Santi Marí (veu, llaüt i castanyoles). El grup es va formar el 1989 i té set àlbums publicats, en els quals interpreta cançons tan conegudes com ‘Visc a Formentera’, un veritable himne. Actuaran a partir de les 12,30 hores.

Aires Formenterencs. Foto: Joan F. Ribas

La festa de Sant Isidre a Sant Josep celebra el seu 25è aniversari i s’han previst moltes altres activitats a la zona per als vianants de l’Ajuntament. Des de les 11 hores hi haurà una exposició de maquinària agrícola, fira d’artesania i venda de productes locals i de plantes.

Els més petits podran gaudir de les singulars joguines de Jugueroix, d’11 a 15 hores. També des de les 11 i al llarg de tot el dia es celebrarà un taller d’espelmes amb cera d’abella i de pintar cases d’abelles. A les 10,30 hi haurà un altre de sabons amb forma de flor i a les 12,30 un més per a aprendre a confeccionar centres de flors.

Ja a la tarda, a les 19 hores, es podrà gaudir la tradicional desfilada de carros, amb missa, processó i ball pagès. L’Ajuntament convida als assistents a acudir a celebrar Sant Isidre vestits de pagesos.