TOP
Actualitat

Comencen les festes de Sant Jordi, amb un ampli programa de música en viu

Aquest cap de setmana arrenquen els espectacles musicals del programa de festes de Sant Jordi 2022, que ve carregat d’esdeveniments. Hi ha concerts, concurs de frita de matances, food trucks, festa de dia a la plaça amb actuacions, el VIII Tour Jordier… Molta música per a triar i gaudir, amb actuacions estel·lars com la del grup bilbaí Los Brazos o una banda tribut a Mecano. A continuació, fem un repàs dels esdeveniments que inclouen música en viu.

El dissabte 9 d’abril es celebra la segona edició del Concurs Interestel·lar de Frita de Matances. Hi haurà una frita popular a benefici de l’Associació Pitiusa d’Ajuda a Afectats de Càncer (APAAC). A les 12 del migdia, la Banda Municipal de Sant Josep de sa Talaia oferirà un concert i a les 13.30 hi haurà ball pagès a càrrec del Grup Folklòric de Sant Jordi de ses Salines. Després del menjar i el concurs, ja a la tarda, actuaran Soul Doctor (16 hores) i Canallas del Guateke (17,30). La fi de festa està prevista sobre les 20 hores, amb el dj David Rodríguez.

Canallas del Guateke. Foto: Joan F. Ribas

El diumenge 10 d’abril arriba la caravana de food trucks a Sant Jordi, amb la música dels grups LaCalle (14 hores) i Aykya (18 hores). Els nens trobaran pintacaras i a més hi haurà mercat ambulant d’artesans. De 12 a 20 hores.

El dissabte 16 d’abril tindrà lloc el VIII Tour Jordier, amb música en viu o dj’s als bars del poble, que a més prepararan una oferta gastronòmica especial. El grup itinerant serà The Groovy Brothers i, a partir de les 20 hores, començarà la fi de festa amb el dj Sr Cardona.

El divendres, dissabte i diumenge, 22, 23 i 24 d’abril, hi haurà festa al carrer des del migdia a la posta de sol, amb servei de menjar i beguda a càrrec de les associacions del poble i molta música. L’esdeveniment es celebrarà entorn a la plaça de Sant Jordi.

Los Brazos. Foto: Xescu Prats

El divendres 22 s’organitzarà un 3 x 3 basket, així com esport inclusiu al carrer. A les 13.30 actuarà Aiyé Batucada Ibiza. A les 19, Hip-hop amb Vinnie Dollar més artista convidat i Cristo Corona. A les 20 hores, concert de Storm Riders. A les 21, presentació del vídeo commemoratiu del 40 aniversari del Grup Folklòric Sant Jordi de ses Salines. Finalment, a les 22.30, concert del potent grup de rock bilbaí Los Brazos.

El dissabte 23, festivitat de Sant Jordi, s’organitzaran jocs reciclats de fusta per a tota la família. Serà a les 17 hores. Després, a les 18.30 començarà l’espectacle ‘Piensa en Wilbur’, amb acrobàcies, risc i molt humor. Ja a la nit, a les 21, concert de La Fuerza del Destino, grup tribut a Mecano.

La Fuerza del Destino, grup tribut a Mecano

El Diumenge 24, els jocs reciclats de fusta començaran a les 12. A aquesta mateixa hora també hi haurà ball a la plaça, amb els sons llatins de LA22 Formentera. A les 14, concert del grup Amalian Folk i, ja a la tarda, a les 17, actuació del grup musical infantil Mel i Sucre, perquè balli tota la família.

La música del programa de festes acaba el 30 d’abril, amb el concert ‘De tot cor!’, que tindrà lloc a l’església de Sant Jordi, a les 20 hores, a càrrec del Petit Cor.

Descarrega el programa de festes.