TOP
Actualitat

Broll de música amb motiu de les festes de Sant Josep

La nit d’aquest dissabte, 5 de març, arrenquen les festes de Sant Josep 2022, amb un programa replet de música en viu i amb un ampli ventall de gèneres. A continuació, tots els concerts que pots gaudir en aquestes festes:

· Dissabte, 5 de març, 20 hores: Pregó de les festes a càrrec de Pepa de Cas Costes, amb torrada popular de sobrassada i l’actuació de Swingin Tonic en format sextet. Tothom a ballar! A la plaça de l’església.

· Dijous, 10 de març, 20 hores: ‘Dies Musicals’ amb el folk irlandès de The Moonshine Band. Centre de Cultura Can Jeroni.

The Moonshine Band torna a l’escenari de Can Jeroni. Foto: Joan F. Ribas

· Dissabte, 12 de març, 11.30-20 hores aprox.: Viu Sant Josep! Amb activitats de cuina per a nens i diferents tallers, teatre, màgia i dos espectacles musicals que tindran lloc ja a la tarda: Jukebox, amb una banda que interpretarà les cançons que triï el públic d’entre un repertori de 50, com si fos una màquina de discos, i actuació de la banda eivissenca de rock Rels, que presenta el seu nou treball ‘Sa rosa des desert’. Pàrquing de l’Ajuntament.

. Diumenge, 13 de març, 12-20 hores aprox.: Segona jornada de Viu Sant Josep! Jocs per a tota la família, màgia i, ja a la tarda, concert del grup local Sequoia Tree, que acaba de publicar nou àlbum. Pàrquing de l’Ajuntament.

· Dijous, 17 de març, 19 hores: Concurs de vi pagès en el bar Sa Xacota, seguit d’actuació musical de Papito & Palau.

· Divendres, 18 de març, 20 hores: XII edició de Correbars, amb la participació dels bars del poble, que oferiran música en viu. Canya, vi o refresc més tapa a 4 €. La banda itinerant que viatjarà de bar en bar amb la música a l’esquena, sobre el bolquet d’un camió, serà The Metrallas. A més, actuaran Bluesmàfia a Can Bernat Vinya, Chino Swingslide a Sa Xacota, The 3 Wise Monkeys a 60 Grados Gastrobar i Uncle Sal a Es Galliner.

The Metrallas es pujarà al camió del Correbars. Foto: Joan F. Ribas

· Dissabte, 19 de març, 20 hores: Per al dia gran de les festes patronals hi ha previst un concert de la banda de Barcelona Cafe Soul, que interpreta temes de James Brown i altres mestres del gènere. Plaça de Sant Josep.

· Diumenge, 20 de març, 12 hores: Concert de la Banda Municipal de Sant Josep. Pàrquing de l’Ajuntament.

· Diumenge, 20 de març, 17 hores: Concert infantil a càrrec de The Penguins. Reggae per a tota la família a la plaça de l’església.

· Diumenge, 20 de març, 18,30 hores: Arriba a Can Jeroni l’espectacle ‘Aurum. Veus a la llum de les espelmes’, que interpreta el sextet vocal Borealis.
· Divendres, 25 de març, 20,30 hores: Concert del Cor Municipal Can Blau, conjuntament amb el Cor des Cubells, amb la participació del Cor Infantil de Can Blau. A l’església de Sant Josep.

· Dissabte, 2 d’abril, 20,30 hores: Concert del Cor de Sant Josep, conjuntament amb el Cor Amics de la Música, a l’església de Sant Josep.

I queda per definir quan serà i qui actuarà a la XXVI edició del Sant Pepe Rock, que es celebrarà pròximament. El programa de festes complet pot consultar-se a la web www.festesdesantjosep2022.org. També pots descarregar-ho en PDF a través d’aquest enllaç i consultar informació específica de cada actuació a l’apartat de concerts d’aquesta web.