TOP
Actualitat
Joan F. Ribas

Vudu Delta llança el seu primer disc i el presenta a la sala Rock Palace de Madrid

Per fi tenim aquí el primer disc de la banda eivissenca Vudu Delta! Es diu igual que un dels seus temes més coneguts, Volver a brillar, i conté dotze cançons pròpies, amb una instrumentació molt potent i cuidada i unes lletres evocadores i molt treballades, que oscil·len entre el rock americà d’arrels i el blues.

L’àlbum, que es va publicar ahir en les principals plataformes de streaming i també s’ha editat en format físic, es va cuinar a foc lent a Magrana Studios i també destaca per la cuidadísima producció, obra del gran Omar Gisbert. Crida l’atenció la portada, amb els quatre membres de la banda posant amb un capvespre espectacular com a teló de fons. Va ser presa pel conegut fotògraf musical Joan F. Ribas, durant una sessió amb el grup. Podeu escoltar-lo a través d’aquest enllaç.

Vudu Delta el composen José David Cruz (veu i guitarra), Adrián Nievas (guitarra), Luis Iglesias (baix) i Carlos Lemmi (bateria). Els quatre músics inicien ara una gira de presentació tant per l’illa com per la península, que s’inicia dissabte que ve a Madrid, a la sala Rock Palace (C/ Vara de Rey, 6), a les 21 hores. Així que tots els que estigueu per la capital en aquesta data, no dubteu en gaudir de l’esdeveniment. També tenen tancades dates per a actuar a Saragossa (18/02, La Ley Seca) i Barcelona (29/04, La Continental).

Els dotze temes inclosos en el disc són ‘Volver a brillar’, ‘Sur’, ‘Recuérdame’, ‘La vereda adecuada’, ‘No me puedes salvar’, ‘Oh Mama’, ‘No todo sale bien’, ‘No puedo mirar’, ‘Hijo del carbón’, ‘Apaga la luz’, ‘Arena’ i ‘Cómo lo ves’. Les lletres són obra de José David Cruz i la música està composta per tots els membres de la banda. En breu estarà a la venda a Can Jordi Blues Station i també podrà adquirir-se durant els concerts.