TOP
Actualitat

Acosta’t al ‘Monstruo’, el nou videoclip de The Holy Riders

El grup eivissenc The Holy Riders es troba aquests dies promocionant el seu nou videoclip, ‘Monstruo’, que aprofundeix en el seu particular estil, que en aquest cas fusiona el rap i la música country. La direcció i edició del treball audiovisual que posa imatge a aquest tema, compost per Cristo Corona, el cantant del grup, és obra de Yadis González, de Takeoff Studio, i compta amb la interpretació de Bruno Costa, Alba Gonzalez i David Páramo.

‘Monstruo’ tracta de ficar-se en la pell d’un adolescent que habita una llar desestructurada, on sofreix i és testimoni de freqüents maltractaments, amb l’objectiu de mirar d’explicar el terrible final que tanca la història. Segons els integrants de la banda, pretén fer reflexionar a joves i adolescents conflictius, i també als adults que a vegades els jutgen, sobre les arrels de determinats comportaments.

El videoclip alterna seqüències protagonitzades pels actors amb imatges de la banda actuant enfront d’una caravana al costat d’un bosc eivissenc. El seu objectiu, però, és evocar l’Amèrica profunda i els conflictes que allí sorgeixen, ja que la seua música beu d’aquesta font. Apareixen Cristo Corona a la veu, Abel Pons a la guitarra, Diego al baix i Andreas Fernández a la bateria.

The Holy Riders va néixer el 2023 impulsat per Cristo Corona i Abel Pons. Destaca per la singular fusió d’estils, en barrejar country, rock i altres gèneres amb el rap, estil, aquest últim, que fins ara havia marcat la carrera de Cristo Corona. Varen debutar en directe el 5 d’agost de 2023, amb un concert en el terrat del Hard Rock Hotel, a Platja d’en Bossa.