TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues / Rock

Greg Izor Quintet, Kamikaze i l’arròs Jambalaya protagonitzen el II Soul Food Fest

12 d'octubre de 2022 / 12:00 h - 19:00 h

Aquesta jornada festiva acull a l’Auditori Caló de s’Oli la segona edició del Soul Food Fest, un esdeveniment que combina la gastronomía del sud dels Estats Units amb les més profundes arrels del blues i el rock. El certamen l’organitzen l’Ajuntament de Sant Josep i l’Associació Cultural Great River Road, amb l’objectiu de donar a conèixer l’intens vincle existent entre cuina i cultura musical.

L’esdeveniment començarà a les 12 hores, amb el potent rock i soul que punxa Betterman Dj. Una hora més tard arribarà el rock i rhythm & blues de la mítica banda de ses Païsses Kamikaze, que torna especialment per a l’ocasió 23 anys després de la seva dissolució, en 1999.

Ja a la tarda, al voltant de les 16 hores, pujarà a l’escenari el cantant i armonicista nord-americà de blues Greg Izor, acompanyat d’una banda de músics excepcionals formada pel guitarrista uruguaià Martín Burguez, el guitarrista madrileny César Crespo, el baixista argentí Christian Morana i el bateria d’Eivissa David Barona.

Entre els dos concerts es podrà degustar un arròs jambalaya, típic de la gastronomia de l’estat de Louisiana, al sud dels Estats Units, a preus populars. A més, a partir de les 13 hores, es serviran altres plats a l’àrea gastronòmica que es muntarà per a l’ocasió.

Al llarg del dia, els assistents podran gaudir també d’un mercat de vinils, que s’organitzarà en col·laboració amb l’Associació Retro. El festiva compta amb el suport de Can Jordi Blues Station, Joan F. Ribas Estudi de Fotografia, Colores de Bes i Pinturas Real.

Tota la informació sobre el festival en aquest enllaç.

Concert gratuït

Lloc

Auditori Caló de s’Oli
Carrer de Màlaga, 07829, Illes Balears
Sant Josep de Sa Talaia, 07829 España
+ Mapa de Google
Informació dels músics
César Crespo Martín Burguez Kamikaze
Envia l'esdeveniment als teus amics
cartel rec
Mapa