TOP

Vegeu tots els músics
Blues

César Crespo

Guitarrista i cantant del circuit madrileny de blues, amb un ampli cercle d’amics músics a l’illa amb els quals organitza petites gires per Eivissa

César Crespo (Madrid, 1980) és un habitual del circuit de blues madrileny i des de 2019 també de l’illa, on sol actuar tots els anys a llocs com Can Jordi Blues Station o el Soul Food Fest, a Caló de s’Oli. A Eivissa sol sortir a l’escenari acompanyat del bateria local David Barona i el baixista argentí establert a Madrid Christian Morana. També ha actuat al costat de Javi Suárez, un altre bluesman de la capital.

La seua carrera va començar a Suances, el barri de sempre, on allà per 2002 va formar una banda de punk-rock underground anomenada Vice & Vanity. Després va recórrer mitja Europa i els Estats Units actuant a sales alternatives i edificis okupats com baixista del grup punk Opus Dead. El que li agrada, però, sempre ha estat el blues. Després de passar un temps a la famosa Tonky Blues Band va muntar el seu propi grup: César Crespo & The Pinball´s Blues Party, un sextet clàssic amb el qual continua actuant i que ha gravat dos discos: Guitar Player (2014) i Give Me Time! (2016). També actua en solitari, amb el seu trio o acompanyant a músics de diferents procedències.

Vídeos

Cesar Crespo (Can Jordi Blues Station)

César Crespo & Chino Swingslide (Soul Food Fest)

Greg Izor, César Crespo & TBO Ripault (Taberna Alabanda)

Cesar Crespo Trío (Sala Clamores)

César Crespo (La Coquette)