TOP

Vegeu tots els músics
Punk

Pvssydònia

Banda de “punk fenici” integrada per quatre al·lotes, amb temes propis que destaquen per les lletres reivindicatives i anticapitalistes

Pvssydònia és un nou grup de “punk fenici” integrat per quatre al·lotes que, juntament amb unes poques bandes que encara queden a l’illa, neix per a revitalitzar un gènere musical que destaca per les lletres reivindicatives, anticapitalistes i canyeres. A Eivissa, amb la massificació turística, l’urbanisme salvatge, la carestia de la vida i la inacció política tenen musa per una bona estona. Elles són Balma Albalat (veu), Marta Yanini (guitarra), Inés Roig (baix) i Marta Mallach (bateria). Canten temes propis, tant en castellà com en català.

La seua cançó ‘Sa matança de ses Feixes’ va ser triada per a formar part del disc Flama, produït per l’Institut d’Estudis Eivissencs en 2022, que recopila les cançons més representatives que es van presentar al concurs ‘Cançó de Sant Joan 2021’.

discos

Varios Artistas

Flama

Àlbum editat per l’Institut d’Estudis Eivissencs, amb una selecció dels 15 millors temes en català presentats al concurs Canço de Sant Joan 2021.
Escolta el disc

Vídeos

‘Sa matança de ses Feixes’ (vídeo oficial)

Pvssydònia (Can Jordi Blues Station)

‘Sonrisas de cristal’

‘Ibiza Hools’