TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Punk / Rock

III Carme’n’Rock, amb una de les millors bandes tribut a Nirvana del món

15 de juliol de 2023 / 20:30 h - 16 de juliol de 2023 / 20:30 h

Tercera edició d’aquest festival rocker, que es celebra dins del programa de les festes del Carme i que, en aquesta ocasió, cal suposar que per la previsió d’assistència massiva que pot provocar aquest cartell, canvia la tradicional ubicació del tancó al pàrquing de la localitat, molt més espaiós. Després de l’actuació de les bandes locals The New Young Polaks i Pvssidònia, pujarà a l’escenari el grup The Buzz Lovers, una de les bandes tribut a Nirvana més prestigioses del món.

The Buzz Lovers és un trio cordovès format per Kane a la guitarra i la veu, Gonzo a la bateria i Javi al baix. No sols canten i toquen com Nirvana, sinó que fins i tot els imiten física i estèticament. El seu èxit ha estat tan impressionant que, en aquest 2023, els està portant a actuar a Àsia, Europa o Amèrica, inclosos països tan dispars com el Kazakhstan o Kirguizistan, on reben el tractament d’autèntiques estrelles de rock. La causa de tal fama internacional són els vídeos que publiquen en les plataformes digitals i les xarxes socials, que han suposat una autèntica explosió.

The New Young Polaks. Foto: Joan F. Ribas

The New Young Polaks és una sorprenent banda de rock formada per quatre adolescents eivissencs. Ells són Marc Serra (guitarra), Toni López (bateria), Ángel López (veu) i Raúl Torres (baix), i busquen inspiració en bandes mítiques de rock dels anys seixanta i setanta, com Led Zeppelin, The Rolling Stones, The Who… Alternen versions d’aquests grups amb temes propis.

Pvssydònia. Foto: Joan F. Ribas

Pvssydònia és un grup de “punk fenici” integrat per quatre noies que interpreten temes propis en castellà i català, amb lletres reivindicatives i canyeres. Està format per Balma Albalat (veu), Marta Yanini (guitarra), Inés Roig (baix) i Marta Mallach (bateria). La seua cançó ‘Sa matança de ses Feixes’ va ser escollida per a formar part del disc Flama, produït pee l’Institut d’Estudis Eivissencs el 2022.

Concert gratuït

Lloc

Parking des Cubells
Plaça des Cubells, s/n + Mapa de Google
Informació dels músics
The New Young Polaks Pvssydònia
Envia l'esdeveniment als teus amics
WhatsApp Image 2023-06-28 at 17.24.33
Mapa