TOP
Vegeu tots els discos

S/T II

2023

Aquest EP titulat S/T II és el segon àlbum llançat pel grup eivissenc de rock instrumental Pardals. Es caracteritza per un so enèrgic i unes composicions definides per estructures que a penes es repeteixen, però que creixen en intensitat i avancen cap a passatges èpics, sense caure en desenvolupaments lents ni altres clixés habituals del post-rock. Va ser gravat a l’estudi SAE Barcelona, ciutat en la qual resideixen els integrants del grup, amb Jaume Alberti, el baixista, com a enginyer a les gravacions, al costat d’Eduardo Quintero i Ricardo Cortés. Posteriorment es va mesclar a HitMakers Studio, amb masterització final d’Andrés Jaén Viera a MonkeyManSound.

El seu llançament es va acompanyar amb dos videoclips dels temes ‘XIV’ i ‘XV’. La ballarina Maider Cenitagoya va protagonitzar el primer d’ells, mentre que el segon el va dirigir l’artista basca Sutxart, autora també de la il·lustració de la portada.

Cançons

01 VII
02 XIV
03 IV
04 XV

Escoltar

Vídeos

‘XIV’

‘XV’

‘VII’

‘IV’

Estudi
SAE Barcelona
Tècnic de gravació
Gravat per Jaume Alberti, Eduardo Quintero i Ricardo Cortés, mesclat a HitMakers i masteritzat per Andrés Jaén Viera a MonkeyManSound.