TOP

Vegeu tots els músics
Experimental

Heklos

Projecte musical creat per dos músics professionals, que fusiona la música clàssica amb instruments ètnics i recursos electrònics.

Heklos és un projecte musical que sorgeix de l’amistat entre dos músics professionals eivissencs: Carlos Vesperinas i Héctor Koa. Els dos són multiinstrumentistes, compositors i músics de sessió, i s’han format en música clàssica en prestigiosos conservatoris d’Anglaterra, els Estats Units, Països Baixos, Àustria i Espanya, on han actuat amb diferents projectes orquestrals, de cambra o com a solistes.

Després de tornar a l’illa, els dos fusionen els instruments i estils que dominen en el projecte Heklos, un muntatge massiu de Live Looping que reuneix instruments clàssics (violoncel, piano, flauta o guitarra) amb instruments ètnics de tot el món (flautes tradicionals, sitar, handpan o didjeridú, entre altres), que a més fonen amb sons electrònics i percussions (sintetitzadors, seqüenciadors i caixes de ritme digitals). Aquesta mescla genera una atmosfera experimental molt original, produint un espectacle audiovisual realment únic i emotiu.

El duo ja ha llançat el primer àlbum, T-minus, un treball autoproduït, amb molt de detall sonor, que condueix a qui ho escolta a planetes i galàxies llunyanes, ja que el seu concepte musical principal està inspirat en l’espai i l’univers.

discos

Heklos

T-Minus

Sorprenent treball de cerca de música espacial a través d'una fusió de clàssica, electrònica i instruments ètnics, realitzat per Heklos (2023).
Escolta el disc

Vídeos

‘Space Beyond Time’ (Heklos)

Live in Sant Joan (Heklos)

‘Pájaros y ballenas’ (Heklos)