TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Clàssica / Electrónica / Étnica / Experimental

Dies Musicals porta al Centre de Cultura Can Jeroni el sorprenent espectacle Heklos

13 d'abril de 2023 / 20:30 h - 22:30 h

El cicle Dies Musicals, organitzat pel Consell Insular d’Eivissa, porta al Centre de Cultura Can Jeroni el projecte Heklos, que sorgeix de l’amistat entre dos músics professionals eivissencs: Carlos Vesperinas i Héctor Koa. Els dos són multiinstrumentistes, compositors i músics de sessió, i s’han format en música clàssica en prestigiosos conservatoris d’Anglaterra, els Estats Units, Països Baixos, Àustria i Espanya, on han actuat amb diferents projectes orquestrals, de cambra o com a solistes.

Després de tornar a l’illa, els dos fusionen els instruments i estils que dominen en el projecte Heklos, un muntatge massiu de Live Looping que reuneix instruments clàssics (violoncel, piano, flauta o guitarra) amb instruments ètnics de tot el món (flautes tradicionals, sitar, handpan o didjeridú, entre altres), que a més fonen amb sons electrònics i percussions (sintetitzadors, seqüenciadors i caixes de ritme digitals). Aquesta mescla genera una atmosfera experimental molt original, produint un espectacle audiovisual realment únic i emotiu.

Les entrades tenen un preu en taquilla de 3,50 €, que es redueix a 2 € de manera anticipada, sempre que s’adquireixen almenys dotze hores abans del concert a través del portal de tiquets del Consell.

Entrades
2€
Comprar entrades

Lloc

Centre de Cultura Can Jeroni
Carrer de sa Talaia, 16
Sant Josep,
+ Mapa de Google
Informació del músic
Heklos
Envia l'esdeveniment als teus amics
Captura de Pantalla 2023-02-21 a las 20.55.10
Mapa