TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Clàssica / Electrónica / Experimental

El duo Heklos li posa banda sonora a D’on venim, a Sant Jordi

21 d'octubre de 2023 / 20:45 h - 21:30 h

Dins del programa de la Fira de la Sal es celebra l’esdeveniment D’on venim, en el qual es projecten imatges antigues sobre la façana de l’església de Sant Jordi. Les temàtiques d’aquestes fotografies d’època són les salines, els seus treballadors i les tradicions d’antany i les han proporcionat Salinera Española, l’Arixu Històric d’Eivissa i Formentera i l’Arxiu d’Imatge i So Municipal d’Eivissa.

Per a posar una banda sonora a aquesta projecció s’ha comptat amb el duo Heklos, un projecte musical que sorgeix de l’amistat entre dos músics professionals eivissencs: Carlos Vesperinas i Héctor Koa. Els dos són multiinstrumentistes, compositors i músics de sessió, i s’han format en música clàssica en prestigiosos conservatoris d’Anglaterra, els Estats Units, Països Baixos, Àustria i Espanya, on han actuat amb diferents projectes orquestrals, de cambra o com a solistes.

Heklos és un muntatge massiu de Live Looping que reuneix instruments clàssics (violoncel, piano, flauta o guitarra) amb instruments ètnics de tot el món (flautes tradicionals, sitar, handpan o didjeridú, entre altres), que a més els dos músics fonen amb sons electrònics i percussions (sintetitzadors, seqüenciadors i caixes de ritme digitals). Aquesta mescla genera una atmosfera experimental molt original, produint un espectacle audiovisual realment únic i emotiu.

Concert gratuït

Lloc

Plaça de Sant Jordi
Plaça de Sant Jordi, s/n + Mapa de Google
Informació del músic
Heklos
Envia l'esdeveniment als teus amics
cartel fira de la sal
Mapa