TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts

Can Tommy rep al bluesman madrileny César Crespo, en la seua minigira per l’illa

2 desembre / 16:00 h - 18:00 h

Joan F. Ribas

Can Tommy ofereix aquest dissabte un potent concert de blues, a càrrec del cantant i guitarrista madrileny César Crespo, que arriba acompanyat del gran baixista argentí Christian Morana i el bateria asturià establert a Eivissa David Barona.

César Crespo és un habitual del circuit de blues madrileny i des de fa alguns anys també de l’illa, per la qual realitza minigiras periòdicament. La seua carrera va començar en el barri madrileny de Suances, on allà pel 2002 va formar una banda de punk-rock underground anomenada Vice & Vanity. Després va recórrer mitja Europa i els Estats Units, actuant en sales alternatives i edificis okupats com a baixista del grup de punk Opus Dead. A ell, però, sempre l’hi havia agradat el blues. Després de passar un temps en la famosa Tonky Blues Band vacreac la seua pròpia formació: César Crespo & The Pinball’s Blues Party, un sextet clàssic amb el qual continua actuant i ha gravat dos discos: Guitar Player (2014) i Give Em Time! (2016). Actualment també ha posat en marxa The Royal We, on actua al costat de dos cantants i compositors més: Greg Izor i Javier Suárez, fenòmens del circuit del blues, als quals es van sumant altres músics.

Christian Morana. Foto: Joan F. Ribas

El baixista Christian Morana és un altre imprescindible del blues. Un gegant que toca amb el baix pràcticament vertical, gairebé com un contrabaix, i que no deixa indiferent a ningú. També dirigeix la iniciativa Tola Music Project, que busca evocar la tradició itinerant de la música popular nord-americana i els primers sons elèctrics de començaments del segle XX. Morana, a més, acompanya a multitud de músics de blues, tant nacionals com estrangers, quan visiten el país.

David Barona. Foto: Joan F. Ribas

David Barona és un dels mestres de la percussió més coneguts d’Eivissa i Formentera. La seua presència contínua en el circuit local té molt a veure amb el seu perfil de músic multidisciplinari i és freqüent veure’l amb Chimuchurri, Maya Alexander Porter, Chiclete Jazz, Neorama… També organitza les vetllades de blues de Teatro Ibiza i acompanya a solistes de gran prestigi en les seues escapades a l’illa. Ha girat o gravat amb artistes de rellevància nacional i internacional, com Macaco, Vargas Blues Band, Ramon Mirabet o Baroni One Time.

Concert gratuït

Lloc

Can Tommy
Avinguda de Vicent Serra, 28. Sant Jordi + Mapa de Google
971 072 323
Informació dels músics
César Crespo David Barona
Envia l'esdeveniment als teus amics
Mapa