TOP

‘Mucho más que ayer’, el nou videoclip de Joven Dolores

Poc a poc Joven Dolores va revelant detalls del que serà el seu tercer àlbum, després dels reexits Galopa los días (2019) i Un segundo (2021). El grup, que encapçalen David Serra (Veu) i Joan Barbé (guitarra), acompanyats per Frederic Torres (baix) i Joan Carles Marí (bateria), acaba de llançar un nou videoclip amb la cançó ‘Mucho más que ayer’, segon single d’aquest tercer disc.

La nova cançó és obra de Joan Barbé i explora nous sons sense perdre l’essència de les melodies aferradisses que caracteritzen la formació. La lletra, a més, juga amb el pas del temps, la perspectiva que aquest proporciona i la imprescindible ambició de seguir endavant.

El videoclip s’ha rodat a Sant Josep, a Tupra Studio, amb Laura Gumbao com operadora de càmera i Toni Tur com assistent de càmera i foquista. L’edició també és de Toni Tur i Joan Barbé.

El primer videoclip de l’àlbum, ‘Claridad’, es va llançar a l’octubre i també es va rodar a Tupra Studio, amb el mateix equip tècnic i la col·laboració de la ballarina i coreògrafa Giselle Miramon.

La banda es troba en plena forma i ha acabat una gira per sales de concerts de tot el país. Aviat anunciarà les dates dels concerts i festivals en els quals participarà al llarg de 2023.

La lletra de ‘Mucho más que ayer’ diu així:

Cometí un acierto y logré muchos errores,
aún no sé si es cierto pero fueron los mejores.
Ya está todo hecho y queda todo por hacer,
estoy satisfecho aunque no lo pueda ver.

Ya no tengo la respuesta y tampoco me molesta.

Ha pasado el tiempo
pero todo lo que intento
es seguir teniendo ganas de vencer.
Ha pasado el tiempo
pero yo sigo sintiendo
sin dudar que lo que quiero es querer.
Mucho más que ayer.

Hoy no hay nada hecho y queda todo por hacer,
no estoy satisfecho pero pronto lo estaré.
Cometí un acierto y logré muchos errores,
ahora sé que es cierto y que fueron los mejores.