TOP
Actualitat
Joan F. Ribas

Joven Dolores i Muchachito Bombo Infierno, en la presentació de ‘Sant Josep és Música’


El 21 de gener, en el marc de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), que es celebra del 19 al 23 de gener, tendrà lloc la presentació d’aquest nou portal cultural Sant Josep és Música, amb una doble convocatòria.

Al matí, a les 11 hores, a l’estand d’Eivissa de la mateixa fira, es donarà a conèixer el web i la programació musical per a 2022 del municipi entre els agents turístics que assisteixin a la trobada. Ja a la tarda, se celebrarà un acte per a la premsa cultural i musical en el Club Malasaña (C/ San Vicente Ferrer 23 – 28004 Madrid), on actuaran en format acústic la banda eivissenca Joven Dolores i el músic català Muchachito Bombo Infierno.

Joven Dolores és el grup amb més gran projecció de l’illa i actualment realitza una gira per tot el país amb motiu de la presentació del segon àlbum, Un segundo. El componen quatre músics professionals de l’illa: David Serra (veu), Joan Barbé (guitarra), Frederic Torres (baix) i Joan Carles Marí (bateria). David Serra i Joan Barbé han format part de dos dels grups històrics de l’illa: Statuas de Sal i Projecte Mut, als quals s’uneixen dos joves músics que també destaquen per la seua tècnica i experiència.

Muchachito Bombo Infierno (Jairo Perera) va néixer a Santa Coloma de Gramenet i es va formar com a músic tocant al carrer, i més tard, amb la seua primera banda, Trimelón. Després va crear la formació Bombo Infierno i va formar part del grup G-5, al costat de Kiko Veneno, Los Delincuentes i Tomasito, amb els quals va gravar l’àlbum Tucaratupapi. També va participar en la gira ‘20 años’, de Fito & Fitipaldis, com a artista convidat, i en 2021 va gravar el tema principal de la pel·lícula El club del paro, de l’eivissenc David Marqués.