TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Folk / Latina

Yan Adrover i P. J. González naveguen per diferents músiques d’arrel a Can Jordi

18 gener / 19:00 h - 21:00 h

Foto: Xescu Prats

El cantant i guitarrista Yan Adrover i el bateria P. J. González arriben a Can Jordi Blues Station amb un repertori alegre i festiu, de música d’arrel que oscil·la del tango a la chanson francesa i ritmes llatins del folk sud-americà, amanit amb moments d’improvisació.

Yan Adrover. Foto: Joan F. Ribas

Yan Adrover és un músic, compositor i productor argentí que va arribar a Eivissa molt jove. Va viure els temps de glòria del famós bar de jazz Arteca, a Eivissa ciutat, i va liderar la banda El Circo Divino, durant els anys que va pasar a França, amb la qual també va viatjar a altres llocs d’Europa. Anys més tard va muntar a l’illa, amb el productor i bateria P. J. González, el grup La Espiral Sinfónica, i de retorn a l’Argentina va fundar Los Cuerpos Celestes. En l’actualitat també realitza actuacions amb diferents formats i músics, com Stories on Strings, al costat de Denis Stern; R3vorda & Los Anticuerpos, amb el propi P. J. González i altres músics, o Los Compadres, fent duo amb Eugenio Pérez Guitián.

P. J. González. Foto: Joan F. Ribas

L’eivissenc P. J. González és percussionista, productor musical i té l’estudi Can Cala, on prestigiosos músics de l’illa graven els seus àlbums i singles. Després de regentar durant anys l’Estudi Submarí, a Barcelona, on també actuava amb diversos grups i produïa àlbums propis i d’altres músics, va decidir tornar a l’illa. Aquí va acabar formant part d’algunes de les formacions més emblemàtiques dels últims anys, com The Frigolos, Tonto, La Espiral Sinfónica, The Burning Shack, Little Jackie Paper o Lucy Sky & The Diamonds, entre altres. Actualment, a més d’amb R3vorda & Los Anticuerpos, al costat d’Adrover, actua també amb Cotton Cactus, The Moonshine Band i The Station Hollers, entre altres formacions.

Concert gratuït

Lloc

Can Jordi Blues Station
Carretera Eivissa-Sant Josep kilómetro 8
Sant Josep de sa Talaia, 07830 España
+ Mapa de Google
971 800 182
Informació del músic
R3VORDA & Los Anticuerpos
Envia l'esdeveniment als teus amics
Mapa