TOP

Vegeu tots els músics
Jazz / Folk

R3VORDA & Los Anticuerpos

Nova banda de prestigiosos músics de l’illa, que fusiona el tango argentí, la “chanson” francesa i altres músiques d’arrel

La nova banda R3VORDA & Los Anticuerpos sorgeix de la fusió de cultures i expressions, com el tango argentí, la chanson francesa, els folklores llatinoamericans i la música d’arrel. La formació conjuga i entremescla aquests estils a través d’una expressió musical lliure, on les cançons es troben amb la improvisació i juguen al servei de la dansa i la celebració… Sota aquests principis, desenvolupen un repertori subtil, alegre, festiu, sensual i delicat, per a reconnectar amb l’expressió i l’escolta activa.

Composen la banda Yan Adrover, que a més de ser el principal ideòleg de la formació canta i toca la guitarra, P. J. González a la bateria, Salvatore Licitra al contrabaix i la tuba i Eugenio Pérez a la trompeta i la percussió.

Yan Adrover és autor, compositor i productor musical d’origen argentí, que actualment resideix a l’illa després de viure més de deu anys a París exercint com a músic. P. J. González, per altra banda, és bateria, percussionista, productor musical i un dels principals exponents de la música a l’illa i, com a natiu, coneix a la perfecció els seus llocs i expressions. Eugenio Pérez Guitian és trompetista, d’origen cubà, i aporta al grup l’estil llatí i alegre propi de les seves arrels. Salvatore Licitra és baixista, contrabajista i tubista i, malgrat haver-se integrat l’últim a la formació, ja és part fonamental i un pilar del so del grup.

R3VORDA y Los Anticuerpos al·ludeixen a la biodiversitat de la naturalesa, element clau d’un ecosistema saludable, que pot traslladar-se a manera de paral·lelisme a l’univers de l’art. Una biodiversitat, en definitiva, que adquireix la seva força a través de l’expressió, la fusió i la trobada entre éssers i cultures.

Vídeos

'Despierta corazón'

R3vordA & los Anticuerpos (Nave Tango), 1

R3vordA & los Anticuerpos (Nave Tango), 2

R3vordA & los Anticuerpos (Nave Tango), 3