TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues

Víctor Sánchez Blues Trio, de nou a Can Jordi Blues Station

4 juliol / 19:00 h - 21:00 h

Joan F. Ribas

Com sol ocórrer tots els mesos, torna el millor blues a la Station de la mà de David Barona, magnífic bateria asturià establert a Eivissa. Amb ell han actuat músics com Martín Burguez, Betta & Sanpa, Iker Piris, Alberto Burguez, Luis Fuente, César Crespo, José Luis Pardo i Blas Picón, entre altres. Tots ells són grans noms del circuit nacional de blues. En aquesta ocasió, torna el cantant i guitarrista Víctor Sánchez (Madrid, 1993), amb immillorable companyia: el baixista Gustavo Villamor i el propi Barona.

Sánchez es va introduir a l’escena de la música negra de la capital quan encara era menor d’edat. La seua veu i guitarra han estat al servei d’innombrables projectes, com Memphis Train (amb dos discos editats amb composicions pròpies i vàries gires per tot el país), Watchout (llegendària banda de funk madrilenya que porta més de trenta anys sobre els escenaris), Del Toro Blues Band (acompanyant al conegut armonicista Danny del Toro), Zulú Men, Blues Lee, Let it Beat, Rachel Reyes & The Fireballs, Surikato Blues o Tricky Brothers, entre altres. També ha acompanyat a prestigiosos músics de blues del circuit nacional, com Edu Bighands, Tonky de la Penya, Mayka Edjole, Quique Gómez, Alex Caporuscio, César Crespo o Sergio i Pablo Bárez… Un bagatge extraordinari per a un músic que encara no ha complert els trenta anys.

El 2022 va decidir muntar un projecte propi, donant origen a Víctor Sánchez & His Drinkin’ Fellas, en el qual actua acompanyat per una de les seccions rítmiques més sòlides que poden trobar-se als escenaris madrilenys: Pier Bruera a la bateria i Ernesto Larcher al baix, als quals sol sumar-se també el saxofonista Nata Estévez. El seu repertori barreja composicions pròpies i versions, en les quals desplega tota la seua força interpretativa i desimboltura.

Gustavo Villamor. Foto: Sol Paniagua

Al baix, com dèiem, estarà Gustavo Villamor, un músic de gran prestigi en l’escena madrilenya, on ha militat en multitud de bandes. Entre elles. Reverendo & The New Preacher Boys, Dirty Rithms, Rei Luy, Castillo y Furilo, Border Caballero i Zulu Men. També ha acompanyat a artistes tan polifacètics com Víctor Coyote o Javier Corcobado, entre altres. És especialista en els gèneres americans, des del blues al swing, passant pel soul, el rockabilly i la música de Nova Orleans.

David Barona. Foto: Joan F. Ribas

David Barona, prestigiós percussionista, és actualment endorser de la marca de plats Diril Cymbals. Ha tocat, girat o gravat amb músics de repercussió nacional i internacional, com Macaco, Vargas Blues Band, Steve Hunter (Lou Reed, Alice Cooper…), La Mississipí, Norberto Rodríguez Trío, John Jagger… Ha portat a Can Jordi a músics de blues com Mingo Balaguer, José Luis Pardo, Martín Burguez, Blas Picón, Pablo Sanpa, Betta Berodia, Iker Piris, Alberto Burguez, Luis Fuente, Alejandra Burgos, Dylan Bishop, Luis Regidor, etcètera.

Concert gratuït

Lloc

Can Jordi Blues Station
Carretera Eivissa-Sant Josep kilómetro 8
Sant Josep de sa Talaia, 07830 España
+ Mapa de Google
971 800 182
Informació del músic
David Barona
Envia l'esdeveniment als teus amics
Mapa