TOP

Vegeu tots els músics
Jazz / Blues / Rock

David Barona

Un dels percussionistes més prestigiosos de l’illa, impulsor del cicle de blues The Thrill is Here al Teatro Ibiza i col·laborador d’importants artistes.

L’asturià David Barona, resident a Eivissa des de fa anys, és un dels percussionistes més destacats de l’illa. Aquest músic multidisciplinari és actualment endorser de la marca de plats Diril Cymbals. Ha tocat, girat i gravat amb músics de repercussió nacional i internacional, com Macaco, Vargas Blues Band, Steve Hunter (Lou Reed, Alice Cooper…) La Mississipi, Norberto Rodríguez Trio, John Jagger…

També és l’organitzador del cicle de blues The Trill is Here, al Teatro Ibiza, on ha tocat amb gent de la talla de Mingo Balaguer, José Luis Pardo, Martín Burguez, Blas Picón, Pablo Sanpa, Betta Berodia, Iker Piris, Alberto Burguez, Luis Fuente, Alejandra Burgos, Dylan Bishop, etcètera. A les Pitiüses actua amb múltiples formacions, com Neorama, Chiclete Jazz, Maya Alexander Trío o Chimichurri, i a més acompanya a múltiples artistes de fora en el seu pas per les illes.

Vídeos

David Barona & Vargas Blues Band

David Barona & Betta & Sanpa

David Barona & Macaco

David Barona & Maya Alexander Trio

David Barona & Chiclete Jazz

David Barona & Neorama