TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Latina / Pop / Rock

Nabil i Juampi Pellicer en viu, a la festa ‘Buena Onda’ del restaurant Tuk Tuk

7 abril / 14:00 h - 23:30 h

Nabil

Aquest diumenge, els clients del restaurant Tuk Tuk, a Platja d’en Bossa, gaudiran de ‘Buena Onda’, una festa especial amb marcat sabor argentí en la qual actuaran els cantants i compositors Nabil i Juampi Pellicer, tots dos residents a l’illa i d’aquesta nacionalitat. A més, participaran els discjòqueis Lauta CBA, C White i Dj Carmelo. La festa comença a l’hora del dinar i continuarà fins a la mitjanit.

Nabil ofereix un espectacle que inclou les cançons íntimes, compostes a Eivissa, que conformen el seu disc homònim. El músic ha rebut la influència dels grans cantants argentins contemporanis, com Andrés Calamaro o Charlie García. Destaca per unes lletres poètiques i ritmes que beuen del rock, el pop i el indie, mantenint les arrels folk.

Juampi Pellicer

Juampi Pellicer, por su parte, se hizo famoso tras participar con notable éxito en el programa televisivo La Voz Argentina. Desde entonces, ha recorrido el mundo de actuación en actuación y desarrollado en paralelo una carrera como escritor. Su música navega entre la balada, la cumbia y otros géneros latinos, con un toque pop. También ofrece un espectáculo íntimo de live looping acústico, sostenido por su voz y su guitarra.

Concert gratuït

Lloc

Tuk Tuk
Carrer de Porreres. Platja d’en Bossa + Mapa de Google
681 236 324
View Recinte Website
Informació dels músics
Nabil Juampi Pellicer
Envia l'esdeveniment als teus amics
WhatsApp Image 2024-04-03 at 09.11.38
Mapa