TOP

Vegeu tots els músics
Pop

Juampi Pellicer

Cantautor procedent de Rosario de la Frontera (l’Argentina), que ha recorregut mig món amb les seues cançons. Ofereix un repertori de balades, cúmbia i altres gèneres llatins.

Juampi Pellicer, un jove argentí de la localitat de Rosario de la Frontera, al nord del país, es va fer famós després de participar amb notable èxit en el programa televisiu La Voz. Des de llavors, ha recorregut el món d’actuació en actuació i desenvolupat en paral·lel una carrera com a escriptor, que el va portar a publicar la primera novel·la, ‘La historia de Zoltan’, amb un argument existencialista que tracta sobre un jove que deixa tota la seua vida per la música. Una cosa que ell també va fer, en abandonar la carrera d’Enginyer Agrònom quan ja la tenia pràcticament acabada, per a centrar-se exclusivament en la carrera artística. No volia tenir un pla B que li permetés flaquejar en els moments difícils i el temps de moment està donant-li la raó.

En els últims anys, Juampi ha llançat nombrosos senzills com a cantautor a través de les plataformes digitals. La seua música navega entre la balada, la cúmbia i altres gèneres llatins, amb un toc pop. Les cançons que compon sovent parlen de ruptures, de la necessitat de superar els moments difícils i també de la pressió que l’home exerceix sobre la naturalesa, arrasant un patrimoni tan important com, per exemple, la selva amazònica. Ara establert a l’illa, ofereix un espectacle íntim de live looping acústic, sostingut per la veu i la guitarra.

Vídeos

‘Enero’

‘Siempre te amaré’

‘Naturaleza perdón’

‘Amarte bien’

‘La isla del amor’

‘I’m Yours’