TOP

Vegeu tots els músics
Pop / Rock / Indie / Folk

Nabil

Cantautor argentí resident a Eivissa, amb un repertori de temes propis sobre l’amor, la bogeria i la solitud

Nabil és un cantautor argentí resident a Eivissa, que interpreta temes propis amb lletres poètiques que tracten de l’amor, la bogeria, la solitud i la cerca. Nabil va néixer a la província de Salta, al nord de l’Argentina, on de petit va aprendre el folklore local i va créixer escoltant a Mercedes Sosa i Atahualpa Yupanqui. A la universitat va donar un gir a la seua música i va començar a compondre temes que ja es submergeixen de ple en el rock, el pop, el funk i la música indie, sense renunciar al folk.

Les seues influències són molt diverses, des dels Beatles fins als pesos pesants de la música argentina, com Charly García, Andrés Calamaro o Luis Alberto Spinetta. Entre les seves influències hispanes, Joaquín Sabina i Joan Manuel Serrat. A la fi de 2021 va publicar el seu primer àlbum d’estudi, amb temes escrits a Eivissa. Sol actuar només acompanyat de la guitarra acústica.

discos

Nabil

Nabil

Aquest primer treball d'estudi del cantautor argentí Nabil, que resideix a Eivissa, inclou vuit cançons que parlen dels grans temes universals
Escolta el disc

Vídeos

‘Buscando un lugar’ (Nabil)