TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Indie / Reggae / Rock

La “psicodelia renaixentista” de Bosco torna a Can Jordi set anys després

21 de juliol de 2022 / 19:00 h - 21:00 h

Després de set anys sense trepitjar l’escenari de Can Jordi, torna la mítica banda Bosco, que va brollar de l’horta murciana com un guèiser. Practiquen una insòlita fusió de música i posada en escena teatral, que ells denominen “psicodelia renaixentista”, encara que uns altres prefereixen definir els seus eclèctics xous com “un ritual”, “un al·lucinogen que baixa per l’estómac”, “un tritono que mai arriba a invocar al diable però que juga amb la seua existència” o “un univers poètic plagat de bruixes, conjurs, erotisme, pors, bondats i misèries humanes”.

Des del punt de vista musical, Bosco es recrea navegant entre els més diversos estils musicals: rock, reggae, psicodelia, pop, indie, música disco… Tot, això sí, recobert per un halo místic i esotèric que es representa amb teatre i humor als seus concerts. Diuen que Bosco emet un magnetisme que, per una raó, una energia o una força desconeguda, crea la necessitat de tornar a veure’ls.

Des de 2012 han omplert teatres i realitzat gires per Espanya, Itàlia i fins i tot Mèxic, on la seua música va calar tan profund que en algunes ocasions van haver de penjar el cartell de “no hi ha entrades”. En 2020 van rebre el premi al millor disc en la categoria ‘Altres tendències’ dels premis de la música murciana, pel seu àlbum Emboscados, el més recent, en el revisiten alguns dels seus èxits amb col·laboracions com Eskorzo, Muerdo, Antílopez o Rozalén.

La banda, des dels seus orígens, ha estat molt lligada a l’illa d’Eivissa i especialment a sa Talaia de Sant Josep, lloc que els va proporcionar refugi durant els estius que van estar girant per l’illa, del 2012 al 2014. Aquelles vivències a les Pitiüses van ser el germen d’algunes de les seues cançons emblema, com ‘Children of the Island’.

Ara, després d’un llarg període sense trepitjar la Station, tornen amb un xou de música en viu en format reduït (“duo acustrónico”, ho denominen), amb David Moretti (veus, guitarra i sintetitzadors) i José Perelló (sintetitzadors, tzouras i bases electròniques). Estaran acompanyats, a més, pel “druida Valente”, que compartirà amb els músics durant el concert el ritual de la queimada i altres conjurs i beuratges sacres.

Concert gratuït

Lloc

Can Jordi Blues Station
Carretera Eivissa-Sant Josep kilómetro 8
Sant Josep de sa Talaia, 07830 España
+ Mapa de Google
971 800 182
Envia l'esdeveniment als teus amics
Bosco dúo y Valente cartel rec
Mapa