TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Rock

La Band arriba a Can Jordi des d’Itàlia, amb les millors versions de clàssics del rock

6 abril / 13:00 h - 15:00 h

italià que ja té més de vint anys d’història i que va ser fundat a Torí per un grup d’amics que comparteixen la mateixa passió: el rock and roll.

Els seus concerts constitueixen un viatge en la història del rock, amb temes clàssics de The Beatles, The Rolling Stones, The Beach Boys, Elvis Presley, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis i molts altres. El 2006 varen ser seleccionats com a banda oficial de les Olimpíades d’Hivern de Torí, amb actuacions diàries en el PalaIsokazi, el pavelló olímpic de la ciutat.

La Band està formada per Lucca Balocco (bateria), Danilo Castellano (baix), Fabrizio Gobbato (veu), Federico Miniotti (guitarra i veu), Diego Fiore (guitarra i veu) i Felice Rubinacci (saxo). Des que dos dels membres originals del grup (Diego i Fabrizio) es varen mudar a Barcelona i Manchester, respectivament, La Band realitza habitualment concerts a Itàlia, Espanya i el Regne Unit, mitjançant vàries gires a l’any.

El 2023, amb motiu del concert realitzat a les festes de la Mercè, a Barcelona, el napolità Felice Rubinacci, que està casat amb una eivissenca i freqüenta l’illa sovent, es va incorporar al grup. Ell té gran part de culpa que La Band celebri aquesta expedició a Eivissa i el públic pitiús pugui gaudir-los.

Concert gratuït

Lloc

Can Jordi Blues Station
Carretera Eivissa-Sant Josep kilómetro 8
Sant Josep de sa Talaia, 07830 España
+ Mapa de Google
971 800 182
Envia l'esdeveniment als teus amics
Mapa