TOP

Vegeu tots els músics
Electrònica / Experimental

Aigua Jam Lab

Grup eivissenc que fusiona la música electrònica amb la instrumentació en viu, compost per Javier Ferrer, Javier Salamanca i Omar Blanc

Aigua Jam Lab és un nou projecte musical impulsat pel productor eivissenc Javier Ferrer, en el qual fusiona la música electrònica amb la instrumentació. El mateix Javier introdueix ritmes, bases i efectes, juntament amb Omar Blanc, i Javier Salamanca s’ocupa del baix i la guitarra. Els tres conformen l’esquelet de la banda, al qual a vegades se’ls sumen percussionistes i altres músics que consegueixen efectes sorprenents amb instruments exòtics.

Javier Ferrer lidera l’estudi de producció musical Mètrica, a Platja d’en Bossa, i va heretar la seua passió musical del seu pare, Joan Ferrer, membre de la mítica banda eivissenca Los Diana, el primer grup pop de l’illa en els 60. Als 15 anys ja tenia el seu propi equip de mescles i no va trigar a endinsar-se al món de la producció.

Javier Salamanca, per la seua banda, és un dels músics més actius de l’illa. Ha participat en multitud de formacions de rock de l’illa, actualment forma part del grup Sandy Valey i pot veure-se’l constantment pels escenaris dels principals locals de música en viu. Omar Blanc és un dels dj’s habituals d’Eivissa i també és expert en producció musical.