TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Flamenco

El Sol Post a s’Oli Fest i les Jornades Flamenques es fusionen, amb La Cuarta Cuerda

6 juliol / 20:30 h - 22:30 h

Aquest estiu es celebra en el recinte exterior de l’Auditori Caló de s’Oli la segona edició del Sol Post a s’Oli Fest, un cicle de concerts organitzat per l’Ajuntament de Sant Josep que té lloc tots els caps de setmana, del 6 de juliol fins al 7 de setembre. El certamen compagina grups locals amb figures nacionals com El Canijo de Jerez, Yacaré, Awakate o Cafè Dakar, el projecte d’Andrés Coll i Carlos Sarduy, entre altres. La barra i els food trucks obren a les 20 hores i el concert s’inicia amb la posta de sol.

Aquesta primera actuació fusiona el certamen amb les Jornades Flamenques que es celebren aquest cap de setmana, situant a l’escenari a l’aire lliure al trio flamenc La Cuarta Cuerda, una jove formació sevillana de rellevància en aquest gènere musical. El grup va néixer l’any 2020 i el formen Miguel Gallardo, Pablo López i Jesús García.

Amb tan sols quatre anys d’existència, s’han convertit en un dels grups amb major poder a les xarxes socials amb, per exemple, 180.000 seguidors a Instagram. El seu èxit, sens dubte, té relació amb el seu estil de vida de compromís i gaudi, que ja els ha portat a creuar l’oceà i omplir sales per tot el país.

Els dos singles que fins al moment han publicat a les plataformes de música per streaming, ‘Capri (Vespa Urban Talent)’ i ‘Pa llevarte a la playa’, registren centenars de milers de reproduccions. Aquest estiu realitzen una gira per algunes de les principals capitals espanyoles, que inclou aquesta parada a Eivissa. Amb el seu art contagien l’alegria de viure i reivindiquen la música com a diversió.

Més informació sobre el certamen en aquest enllaç.

Concert gratuït

Lloc

Auditori Caló de s’Oli
Carrer de Màlaga, 07829, Illes Balears
Sant Josep de Sa Talaia, 07829 España
+ Mapa de Google
Envia l'esdeveniment als teus amics
CARTEL GENERAL_A3_Imprimir_page-0001
Mapa