TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Indie / Pop / Rock

Doble concert amb Hostal Pascual i Azahar López, en el Sol Post s’Oli Fest

26 d'agost de 2023 / 20:00 h - 23:00 h

Hostal Pascual. Foto: Joan F. Ribas

Aquest estiu es celebra al recinte exterior de l’Auditori Caló de s’Oli la primera edició del Sol Post a s’Oli Fest, un cicle de concerts organitzat per l’Ajuntament de Sant Josep que té lloc tots els caps de setmana, des del 15 de juliol fins al 9 de setembre. El certamen compagina grups locals amb grans figures nacionals i estrangeres, com Joachim Kühn Trio & Andrés Coll, Larry Campbell & Teresa Williams, Hafa Afrosweet, Jorge Pérez & Patax o Mar Sánchez Trío, entre altres. La barra i els food trucks obren a les 20 hores i el concert s’inicia amb la posta de sol.

El 26 d’agost es celebra l’únic doble concert del festival, amb l’actuació de la cantant i guitarrista Azahar López i el grup Hostal Pascual a continuació.

Azahar López

Azahar López és eivissenca, nascuda el 1983, i va començar a compondre cançons i a participar en el món de la música als 17 anys. Els seus primers concerts van ser com a vocalista en diferents bandes de rock de l’illa, com Liorna, Luna Llena o Gung Ho. En paral·lel, va començar també una carrera a la música electrònica, amb una computadora, un piano i una guitarra, creant un estil personal a base de Trip-Hop, Dub i Pop. Amb els anys, ha treballat amb diferents músics i dj’s productors, com Juan Verdera, Atfunk, Franco de Mulero, Deep Wave, Global Ràdio, Ibiza Symphonic Band, Coque Malla (Los Ronaldos) i Paco Fernández, i també ha exercit com a cantant resident a Hard Rock Hotel (Eivissa). El 2015 va llançar El primer viaje, el seu disc inicial, amb composicions pròpies en espanyol i la col·laboració del productor Omar Gisbert, al costat de la banda de rock Alamar amb la qual continua actuant. En el seu projecte en solitari canta amb la guitarra elèctrica temes propis i versions de pop, rock i soul, sempre amb un toc particular.

Hostal Pascual navega entre el pop, el rock i el indie, amb temes propis cantats en anglès en la seua majoria i una instrumentació molt viva, amb riffs tropicals concebuts perquè la gent es llanci a ballar. Les seues cançons, en definitiva, s’alimenten de l’esperit lliure de les illes pitiüses. La banda es va formar el 2018, després que Pascual Fernández, el seu cantant i guitarrista, tornàs a l’illa després de passar uns anys a Barcelona, on va desenvolupar altres projectes musicals. En arribar, es va ajuntar amb els seus amics del col·legi de Jesús, Rogelio Martín (guitarra) i Manu Fernández (baix), als quals es va unir José Riera (bateria). El 2019 van publicar el primer àlbum anomenat Smile & Go. Són una de les bandes habituals dels escenaris de l’illa.

Més informació en aquest enllaç.

Concert gratuït

Lloc

Auditori Caló de s’Oli
Carrer de Màlaga, 07829, Illes Balears
Sant Josep de Sa Talaia, 07829 España
+ Mapa de Google
Informació dels músics
Hostal Pascual Azahar López
Envia l'esdeveniment als teus amics
S'Oli Fest_26.08
Mapa