TOP

Vegeu tots els músics
Pop / Rock / Soul

Azahar López

Cantant i guitarrista eivissenca, que actua en solitari o al costat del grup de rock Alamar, amb un repertori ampli que abasta multitud de gèneres

Aquesta eivissenca, nascuda amb la tardor de 1983, va començar a compondre cançons i a participar en el món de la música als 17 anys. Els seus primers concerts van ser com a vocalista en diferents bandes de rock de l’illa, com Liorna, Lluna Llena o Gung Ho. En paral·lel, va començar també una carrera a la música electrònica, amb una computadora, un piano i una guitarra, creant un estil personal a base de Trip-Hop, Dub i Pop.

Amb els anys, ha treballat amb diferents músics i DJ productors, com Juan Verdera, Atfunk, Franco de Mulero, Deep Wave, Global Ràdio, Eivissa Symphonic Band, Coque Malla (Los Ronaldos) i Paco Fernández, i també ha exercit com a cantant resident a Hard Rock Hotel (Eivissa).

En 2015 va llançar ‘El primer viaje’, el seu disc inicial, amb composicions pròpies en espanyol i la col·laboració del productor local Omar Gisbert, al costat de la banda de rock Alamar. Amb aquesta formació continua actuant a la veu i a la guitarra, acompanyada de Mario Hosch (guitarra), Luis Iglesias (baix) i Javi Roig (bateria). El disc, com sol ser habitual als seus concerts, presenta una veu dolça, que per moments es trenca.

Impulsa, a més, un projecte en solitari, en el qual canta amb la seua guitarra elèctrica temes propis i versions de pop, rock i soul, sempre amb un toc particular. Actua a establiments de tota l’illa, així com a esdeveniments privats. També ofereix espectacles de flamenc.

discos

Azahar López

El primer viaje

Primer disc de la banda Alamar, de la cantant, guitarrista i compositora eivissenca Azahar López (2015).
Escolta el disc

Vídeos

‘Bohemian Rhapsody’ (Azahar López)

‘Roads’ (Azahar López)

‘You’re The One That I Want’ (Azahar López)

‘Creep’ (Azahar López)

Alamar presentación