TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Jazz

‘Dies Musicals’ porta a l’Auditori Caló de s’Oli el latin jazz de Half Blood Trio

6 abril / 20:30 h - 22:00 h

El cicle Dies Musicals, organitzat pel Consell Insular d’Eivissa, porta a l’Auditori Caló de s’Oli el projecte The Half Blood Productions, un col·lectiu musical amb producció d’esdeveniments creat per dos extraordinaris músics professionals de l’illa: el pianista Samuel Pérez (Eivissa, 1991) i el contrabaixista Aaron Puente (l’Havana, 1985). El projecte, al qual es sumen molts altres músics, va néixer el 2019 i ha passat pels més importants escenaris de l’illa. Compta fins i tot amb un àlbum anomenat Mestizos, publicat el 2023. Els dos actuaran acompanyats del bateria cubà Alain Ladrón de Guevara i la col·laboració de la cantant Andrea Marí Thomas, Reya.

Oferiran un repertori de latin jazz amb adaptacions al seu estil de temes com ‘Redención’ (Cachao), ‘Drume Negrita’ (Eliseo Negret), ‘Nunca vas a comprender (Rita Payés), ‘Si te contara’ (Féix Reina), ‘Tuyo’ (Rodrigo Amarante), ‘La tarde’ (Sindo Garay), Qué bonito (Rosario González) i fins i tot un medley amb ‘Happy’ i ‘Bemba Colorá’ (Pharrell Williams i José Claro Fumero).

Les entrades tenen un preu en taquilla de 3,50 €, que es redueix a 2 € de manera anticipada, sempre que s’adquireixen almenys dotze hores abans del concert, a través del portal de tiquets del Consell.

Entrades
2€
Comprar entrades

Lloc

Auditori Caló de s’Oli
Carrer de Màlaga, 07829, Illes Balears
Sant Josep de Sa Talaia, 07829 España
+ Mapa de Google
Informació del músic
The Half Blood Productions
Envia l'esdeveniment als teus amics
WhatsApp Image 2024-04-02 at 12.03.40
Mapa